Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX300LC-7
Hitachi ZX300LC-7 Farbu & Gausen as

God komfort og driftsikkerhet

Gravedybde: 7 220 mm
Maskinvekt: 32 200 kg
Motoreffekt: 197 kW / 268 hk
Rekkevidde: 10 710 mm
Skuffestørrelse: 1 700 liter

Suksessen i virksomheten avhenger av produktiviteten og effektiviteten til anleggsmaskinene dine. Med Hitachi beltegraver ZX300LC-7 kan du stole på at du får topp kvalitet, optimal arbeidskomfort og reduserte driftskostnader. Som alt sammen bidrar til bunnlinjen. Hitachis bransjeledende hydraulikksystem, det nye TRIAS III, sørger for at dette meget høye ytelsesnivået oppnås i alle typer arbeid. Systemets overlegne effektivitet utmerker seg særlig under lasting og ved tunge gravearbeider.

Driftsikkerhet

Muligheten til å arbeide trygt er av vital betydning, ikke bare for deg selv, men også for at prosjektene skal kunne fullføres på en god måte. For at du skal kunne beskytte deg selv og maskinen mot potensielle farer, gir Hitachis nye Zaxis-7-gravemaskiner deg overlegen oversikt over omgivelsene i form av utsikt fra alle kanter av maskinen.

Sikten fra førerhuset omfatter et unikt 270-graders utsyn i fugleperspektiv via Aerial Angle®-kamerasystemet. Du kan velge mellom seks ulike bilder av maskinens umiddelbare omgivelser. Noe som gjør deg i stand til å ivareta både din egen sikkerhet og sikkerheten til andre mennesker i nærheten.

Nye funksjoner

Hitachi ZX300LC-7 beltegraver er utstyrt med en del nye funksjoner som bidrar til trygt og effektivt arbeid selv under de mest krevende forhold. Enten det gjelder LED-arbeidslysene, vindusviskeren med utvidet viskeområde, de store refleksbåndene på motvekten eller de valgfrie rullegardinene.  Så har du sikten og synligheten når du trenger det som mest.

Også detaljene er viktige for et trygt arbeidsmiljø, og den nye plasseringen av avstengningsspaken for førerkontroll er et godt eksempel på dette. Den er nå lett å nå frem til, slik at utilsiktede handlinger kan forhindres.

Hitachi ZX300LC-7 har kommet! Dette er hva Farbu&Gausen har å si om den nye beltegraveren:
Martin Gausen gir serie 7 tommel opp!

Se video om den nye Serie 7

Kundeerfaring:

Driftssikker og romslig Hitachi ZX300LC-7 hos Olebakken Maskin AS. «Maskinen er det jo aldri noe problem med. Det er jo gjerne det som er etter montert som svikter, slik som sentralsmøring og rotortilt» ler maskinfører Øistein Halden.

«Det å sitte og laste hver dag er ikke noe for meg. Dessuten er vi mye utleid til andre firma, så det er stadig noe nytt. Man må vel kanskje være litt mer fleksibel i jobben, men det trives jeg med. Vi har jo papirer på det meste og kan gjøre det meste. Da får man jo både testet ulikt type arbeid, men også maskiner.»

Øistein Halden, Maskinfører – ZX300LC-7

Kundeerfaring:

Vi tar turen tilbake til Lars Afseth hos Sylliåsen & Afseth drift AS. Da vi besøkte Lars for tre år tilbake, hadde firma tre Hitachi-beltegravere.

«Jeg hadde aldri prøvd serie 7´n før jeg kjøpte den. Men vi vet jo at det ville funke og så hadde jo blant annet Dobloug kjøpt to nye maskiner og det har jo fungert bra. Så vi har ennå ikke hørt noe negativt om dem»

Lars Afseth, deleier og maskinfører

Kundeerfaring:

I 2001 kjøpte Inderøyfirmaet Farbu & Gausen AS sin første 15 tonner fra Nanset Standard og etter dette har det blitt mange maskiner.

«Det er en klar fordel å ha maskiner som er fleksible og alltid klare for arbeid. Driftssikkerhet er svært viktig for oss, og med Hitachimaskiner har vi tilnærmet null ståtid på maskinparken»

Martin Gausen, maskinfører

Kundeerfaring:

Håvard Kjøsnes skinner om kapp med sola i Trondheim denne dagen. Ryktene forteller at han har bikket 200 timer på telleren på sin nye Hitachi ZX300LC-7, når vi tar turen en måned etter overleveringen.

«Jeg liker størrelsen. Slik som dette, med utgravinger av kulverter, VA-arbeid og jernbane er vi også en del på. Den blir sterk, og man får gjort mye. Slik som her er det jo muring, den er kanskje stor for muring, men den er stødig og jeg har god rekkevidde ja. Det er en kjempemaskin!»

Håvard Kjøsnes, maskinfører

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search