Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX250LC-7
Rauland Maskin med ZX250LC

Full kontroll med nye serie 7

Gravedybde: 6 960 mm
Maskinvekt: 28 300 kg
Motoreffekt: 140 kW / 190 hk
Rekkevidde: 10 290 mm
Skuffestørrelse: 1 400 liter

Det nydesignede, toppmoderne førerhuset på Zaxis-7 beltegravere gir deg et perfekt arbeidsmiljø. Hitachi beltegraver ZX250LC-7 kan tilby et bransjeledende, førsteklasses førerhus med optimal komfort og kvalitet, i tillegg til et av markedets laveste støynivåer og 20 % mindre vibrasjon enn forrige generasjon. Du kan se frem til økt lønnsomhet på din gravemaskin takket være den imponerende drivstofføkonomien til Trinn V motoren. Hitachi sin beltegraver ZX250LC-7 leverer opptil 10 % drivstoffbesparelse sammenlignet med tidligere modeller.

Det er ingen tvil om at Hitachi sin gode hydraulikk har vært enestående på en rekke tidligere serier. Nå har Hitachi gjort en rekke endringer – men selvfølgelig, den enestående hydraulikken er fortsatt tilstede.

Forbedret førerkomfort

Det nydesignede, toppmoderne førerhuset på Hitachis Zaxis-7- gravemaskiner gir deg et perfekt arbeidsmiljø. De meget romslige ZX250LC-7, ZX300LC-7 og ZX350LC-7 kan tilby et bransjeledende, førsteklasses førerhus med optimal komfort og kvalitet, i tillegg til et av markedets laveste støynivåer og 20 % mindre vibrasjon enn forrige generasjon.

Føl forskjellen med den synkroniserte bevegelsen av sete og konsoll, som sørger for at du er mindre sliten på slutten av en lang arbeidsdag. Strekk ut kroppen i Hitachis romsligste førerhus til dags dato, med forbedret pedalplassering og rikelig klaring for hode og føtter. Dessuten sitter du komfortabelt takket være enkelt justerbar konsollhøyde med tre posisjoner å velge mellom

Med den nye, ergonomiske utformingen av konsoll og brytere blir betjeningen og tilgangen til kontrollene enkel og komfortabel. Du navigerer raskt og enkelt gjennom menyen på den 8-tommers LCD-skjermen med multifunksjonskontrollen. Den høyoppløste antirefleksskjermen er også lettere å lese, og den oppdaterte layouten gir et tydelig bilde av funksjonene du ønsker – for eksempel klimaanlegg, DAB+-radio og Bluetooth®.

Rauland Maskin

Kundeerfaring:

De to driver primært med graving og transport. Og Espen er – meget – detaljorientert. Noe hans nye Hitachi ZX250LC-7 bærer preg av. Googler du «gravemaskinentusiast» er sjansen stor for at du får opp bilde av Espen Granås fra Nannestad. Han fikk for kort tid siden levert deres nye Hitachi ZX250LC-7 – og den er, mildt sagt, velutstyrt.

«Komforten i hytta er meget bra, hydraulikken er veldig fin og støyen er helt upåklagelig!»

Espen Granås, daglig leder i Granås Maskin AS

Kundeerfaring:

Det er en fin vinterdag i Tinn. Daglig leder i Skårberg Maskin AS, Odd Skårberg, har fått kake av Nastaselger Nils Arve Norendal. Det er nemlig beltet to nye maskiner inn i maskinparken: En ny ZX250LC-7 og en ZX201LC-7.

«For meg som maskineier er det viktigste at det går. Det er jo ikke mye ståtid på disse maskinene. For meg er det viktigste at maskinene produserer. Jeg ser jo på dieselforbruket også, men siden jeg nesten kun har Hitachi så har jeg jo ikke så mye å sammenligne med.»

Odd Skårberg, daglig leder i Skårberg Maskin AS

Kundeerfaring:

Bjørn Tveter startet Tveter-eventyret i 1978 med et enkeltmannsforetak fra gården sin på Vikerøya i Tjølling. Tanken bak oppstarten var å tilby diverse gravejobber for bøndene i området.

«I tillegg til at Nasta er nære så har dere vanvittig bra service og oppfølging! Vi kan ringe nesten når som helst, så serviceavtale er et must for oss! En kan kjøpe verdens beste maskin, men hvis en ikke får service så hjelper det ikke. Og her får vi begge deler!»

Per Anders Lund, daglig leder i Bjørn og Øyvind Tveter AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search