Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Hjulgraver / Hjulgraver ZX145W-6
Hitachi ZX145W-6 Rognmo Graveservice

Hjulgraver ZX145W-6 – Populær korthekker.

Gravedybde:  5 340 mm
Maskinvekt: 17 200 kg
Motoreffekt: 105 kW / 143 hk
Rekkevidde: 8 870 m.m
Skuffestørrelse: 700 liter

Hitachi hjulgraver ZX145W-6  modellens korte svingradius gjør det mulig å arbeide langs vei uten å forstyrre trafikken i tilstøtende kjørefelt. Hjulgraveren med korthekk er utviklet etter den forespørselen for en fleksibel gravere ved veiarbeid. Med denne modellen sin korte svingradius er det mulig at arbeide på veien uten å forstyrre trafikken.

Sammenlignet med tidligere modeller er serie 6 maskinen sprekere med hele 143hk. Med over 100 små design forbedringer er den nye serie 6 en fantastisk anleggsmaskin. Hitachi har utviklet maskinen med store og små endringer og deres verdenskjent hydrauliske system er selvfølgelig videreført. Tilt- og tiltrotator-moduser er nå også en del av redskapsstøttesystemet på Hjulgraver ZX145W-6. Disse og ni andre moduser kan registreres på skjermen slik at det er lett å sette på redskap for å øke allsidigheten i arbeidet.

Hjulgraver ZX145W‑6 er videre designet med slitesterke funksjoner og komponenter for å kunne levere et høyt nivå av tilgjengelighet og driftspålitelighet, også under krevende arbeidsforhold. Takket være sin robuste design kan brukere og eiere stole på at den gjør jobben, hver gang.

Hjulgraver ZX145W-6 ble re-introdusert til stor begeistring for norske kunder på slutten av 2016. Modellen ble nemlig ikke produsert i serie 5 utgave. Derfor var det stor jubel hos oss i Nasta da modellen kom tilbake i serie 6. Les mer om dette på tungt.no

Les hvorfor Rognmo Graveservice AS har valgt Hitachi ZX145W-6
Les hvorfor Brødrene Ødegård Maskindrift AS har valgt Hitachi ZX145W-6 her
Les hvorfor Steen-Hansen AS har valgt Hitachi ZX145W-6 her

Kundeerfaring:

Steen-Hansen Maskin AS er en maskinentreprenør med base i Skien og Porsgrunn. Firmaet har en betydelig maskinpark, som i hovedsak består av Hitachi gravemaskiner.

«I firmaet her har vi kjørt Hitachi i alle år. Helt tilbake fra Nanset tiden har vi hatt Hitachi. Vi har så klart prøvd litt annet, men servicen til Nasta står nok på toppen og derfor blir det også Hitachi gang på gang»

Trond-Vidar Steen Hansen, Steen-Hansen Maskin AS

Kundeerfaring:

Lars Rognmo er daglig leder og eier av Rognmo Graveservice AS. Entreprenøren har tilholdssted i Målselv Kommune i midt-Troms. Firmaet kjøpte sin første Hitachi i 2014. Siden den gang har det blir mye oransje.

«Det er en stor trygghet når sertifisering og alt er inkludert i avtalene. Vi er veldig fornøyd med måten det fungerer på. Vi synes oppfølgingen fra ettermarkedet også har vært god»

Lars Rognmo, daglig leder og eier av Rognmo Graveservice AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search