Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW75-6
kundesitatbilder-maskinmodeller-hellenes-maskin

Hjullaster ZW75-6 – Hjullaster med ekstrem allsidighet.

Maskinvekt: 5 200 kg
Motoreffekt: 55 kW / 75 hk
Parallelløft: Nei
Skuffestørrelse: 1100 liter

Hjullastermodellen ZW75-6 er kompakt og allsidig kompaktlaster.  Med sitt smarte design egner hjullasteren seg til en rekke jobber som veibygging, material- og avfallshåndtering, landbruks arbeid samt til utleie. Hjullasteren er komfortable og pålitelige i likhet med andre anleggsmaskiner fra Hitachi. Kompaktlasteren er dessuten svært fleksibel og enkel å manøvrere.

Hitachi hjullaster ZW75-6 er servicevennlig. Hitachi har utviklet hjullasteren med tanke på brukeren. Enkelt vedlikehold har vært et av fokusområdene under utviklingen og best mulig kvalitet har vært et krav fra Hitachi under utviklingen av hjullasteren. Støynivået i kompaktlasteren er også lavt sammenlignet med konkurrerende merker.

Det hydrauliske HK-festet muliggjør rask og enkel tilkobling av tilbehør. Dette øker også sikkerheten ved at det kreves mindre manuell inngripen, og også effektiviteten blir bedre. Den valgfrie High Flow hydraulikken anbefales for bruk med tilbehør som krever høyere flow, for eksempel børster og plenklippere.

Kjøp en hjullaster som er enkel, allsidig og absolutt en av de beste på markedet med hensyn til pålitelighet og driftsikkerhet.

Det kan også leveres som ZW65-6 og ZW95-6 på etterspørsel. Men dette er ikke modeller Nasta har i sitt lager.

Les om hvorfor Lillerovde Maskin AS valgte Hitachi ZW75-6
Les om hvorfor Hellenes Maskin AS velger Hitachi ZW75-6

se video

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search