Arvid Hatledal AS

«Lite tull og
dyktige servicefolk!»

Arvid Hatledal AS

De gamle er best hos Arvid Hatledal AS!

Øyvind Hatledal er daglig leder i firmaet Arvid Hatledal AS. Firmaet har 7 ansatte, samt et par innleide til tider. Den allsidige entreprenøren har godt med arbeid i lokalområdet rundt Stryn.

«Vi har stort sett holdt oss i lokalområdet. I de siste årene har det vært mest hyttefelt med tomt og VA-anlegg det har gått i», smiler den blide entreprenøren. Det var faren hans som startet firmaet tilbake i 1992. Men han hadde drevet lenge i bransjen før det. «Etter den tid har det vært både opp og nedturer. Men nå er vi i den skalaen vi satser på nå» nikker Øyvind.

Også maskinparken er han fornøyd med. «I dag har jeg kun to maskiner som ikke er Hitachi, resten er oransje!» Den første maskinen fra den gang da, Nanset Standard, var en Fiat Hitachi EX285 – den kom i 2000. «Jeg husker det godt – for det var dagen jeg selv tok lastebillappen, jeg var oppe i Ørsta. Og i mellomtiden hadde fatteren fant ut at han skulle ha ny 30 tonner og da ble det slik at de første som kunne levere fikk den. Da ble det en Fiat Hitachi! Og etter det har det blitt flere» ler han.

Ola Vik har jobbet i Nasta siden 1997 og er maskinselger i Møre- og Romsdal. Han mimrer tilbake sammen med entreprenøren: «Så fikk dere også den første Zaxis maskinen i Norge husker jeg. Tilbake i 2002. Den sto faktisk også utstilt på messe det året i Loen. Det var en ZX120 – som senere fikk navnet ZX130. Det ble ikke solgt så mange av de som het 120 faktisk».

Så hvorfor er det stadig blitt flere Hitachi maskiner i maskinparken?

«Først og fremst fordi vi er veldig fornøyd med servicemann, Jon Arild Jøingsli!» smiler Øyvind.  «Så må jeg jo også si at jeg føler at det er veldig ærlig å handle med Ola.  Du har selgere som du føler du kan stole på og så har du selgere som prøver å lure deg hver gang – så da må man bare gjøre det beste ut av det hele» ler entreprenøren.

I dag består parken av følgende Hitachimaskiner: ZX130-3, ZX135US-5, ZX160-6, ZX250LC-3 og ZX250-5, samt en ZW310 hjullaster.

Men hvilken av disse er favoritten?Vi tar turen til Markane idrettslag sitt skianlegg, Ullsheim, der en Hitachi maskin møter oss ved innkjørselen med Arvid Hatledal logo på bommen. «Favoritten er helt klart denne!» smiler han og peker på en Hitachi ZX250LC-3!

«Denne ble kjøpt fordi jeg skulle ha en maskin å laste med. Jeg kjøpte den usett. Satt meg inn og gravde en halvtime og så fant jeg ut at dette er pinadø bra! Så var det bare å få ho i drift – og i drift har ho vært siden! Det er den beste maskinen vi har! Rett og slett fordi den nå nærmer seg 14 500 timer og er helt slarkfri. Samt at den har en nydelig hydraulikk da! Selv blant de innleide folka er dette favorittmaskinen.»

«Vi har ikke faste maskinførere per maskin, så alle har prøvd litt ulikt her» smiler den fornøyde entreprenøren.

Tre av maskinene hos Arvid Hatledal AS har serviceavtale. «Det er en stor fordel at servicene blir fulgt opp. Vi har jo ikke verktøy selv, så vi skrur ikke selv. Alle maskinene våre har også full historikk hos Nasta» påpeker han. «Jeg synes dere i Nasta er enkle å prate med. Ingen klasseskille og vi får hjelp når vi skal! Det funker!»

Vil du vite mer om Hitachi ZX160-6 ?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search