Jimmy Nore og sønn AS

«Driftssikre maskiner.
Rimelige å eie!»

Jimmy Nore og sønn AS
Jimmy Nore og sønn AS-Hitachi ZX160LC-6

Rask og sterk ZX160LC-6 imponerer hos Maskinentreprenør Jimmy Nore & Sønn AS

Vi tar turen til Måløy, en by i Nordfjord i Vestland fylke. Her har Maskinentreprenør Jimmy Nore & Sønn AS tilholdssted sammen med en rask og sterk ZX160LC-6.

Den lokale maskinentreprenøren har bra med prosjekter og er svært fornøyd med tingenes tilstand når vi ar turen vestover: «Vi er nå ni mann – vi er små, men vi har fullt opp med arbeid. Om 2 år har vi faktisk jubileum – 30 år og ikke en eneste dag har vi hatt permitteringer her», smiler en fornøyd daglig leder Jimmy Nore. Og det er ingen tvil om at maskinentreprenøren gjør det godt, men en driftsinntekt som er mer enn doblet seg på få år. «Vi driver med alt mulig, knusing, sprenging, asfaltering, muring og massetransport. Ja alt som er gøy rett og slett!» smiler sjefen.

Det er en imponerende maskinpark, med overvekt av Hitachi gravere i ulik tonnasje som: ZX18, ZX85US-6, ZX160-6, ZX135US-5, ZX210-5 samt en ZX350-6. Vi lurer selvfølgelig på hvorfor det er blitt så mange Hitachi maskiner.

«Det rett og slett fordi Hitachi er driftssikkert. Så enkelt er det! Hitachimaskinene er helt klart billigere å eie. Driftsutgiftene på Hitachi er suveren. Karene her er mer på Hitachi enn det jeg er faktisk. Jeg er veldig spent på de nye serie-7 maskinene fra Hitachi altså, det må jeg si».

Det er sammen med sønnen, Chris-Andre, at beslutningene om nye maskininnkjøp tas. «Vi holder maskinparken oppdatert, den eldste Hitachimaskinen nå er en 2015-modell. Vi ser begge store forskjeller på driftsutgiftene på Hitachiene kontra de andre gravemaskinene våre, det kan jeg ikke legge skjul på lenger. Jeg bruker Consite og rapportene jeg får fra Hitachi ganske aktivt og det gir meg god kontroll. Dessuten er det en maskinselger hos Nasta (Ola Vik) som tar telefonen – eller iallfall ringer opp igjen når det ikke passer. Han er på – det skal han ha for. Dessuten er jeg kjempefornøyd med service og alt som hører med der».

Likevel er det en maskin som virkelig imponerer maskinentreprenøren mest:

«Det er faktisk 160´n. Nå går den på veibygging, dekker salver og laster ut. Jeg sa det faktisk her om dagen at den er så rask at jeg må lukke igjen døra så ikke magen flyr ut! Den er både rask og sterk» ler entreprenøren, som kjører mye maskin selv og vet hva han prater om.

Heldigvis har han andre som tar seg av det meste administrativt, deriblant kona (og kontorsjef) Helen. «Nå har jeg jobbet i bransjen i 34 år, hvor av snart 30 år har jeg drevet selv, så her trives jeg og her blir jeg» avslutter entreprenøren med et smil.

Vil du vite mer om Hitachi ZX160-6 ?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search