Lindhaugen AS Hitachi ZX190LC-6

«Den er sjeldent for liten
og sjeldent for stor!»

Lindhaugen AS Hitachi ZX190LC-6
Lindhaugen AS Hitachi ZX190LC-6

Lindhaugen AS med nye maskiner på plass!

«Lindhaugen AS har hatt gode erfaringer med Nasta – derfor blir det Hitachi igjen nå» sier Espen Andersen. Espen er nylig blitt daglig leder i Lindhaugen AS og nå har entreprenøren i Østfold investert i nye maskiner fra Nasta, blant annet en Hitachi ZX190LC-6.

Andersen har selv arbeidet i bransjen helt siden han gikk ut av skolen, selv om han kun har jobbet 6 måneder i firmaet Lindhaugen AS. «Vi gjør det meste av grunn og grønt» smiler den nye daglig lederen. «Det er et trivelig firma, med bare jordnære og hyggelige folk. Med våre 45 ansatte er størrelsen på firmaet perfekt for meg». Firmaet har snart 50 års historie som maskinentreprenør og anleggsgartnerfirma. Arbeidsområdet er primært Østfold og Akershus syd, samt at de påtar seg større oppdrag i Oslo-regionen.

Maskinparken består i dag av 18 gravere og 7 lastebiler. Nå har firmaet fornyet maskinparken sin med tre nye Hitachi maskiner. En Hitachi ZX210LC-6 og en Hitachi ZX190LC-6 er allerede på plass hos entreprenøren. Mens en Hitachi ZX130-6 er på vei inn senere denne våren. Det er maskinfører Dan Rino Hansen som skal kjøre ZX190´n, mens Aleksander Furuli er ny sjef på den nye ZX210´n. Begge maskinførerne er godt fornøyd med sine nye «kontor» og de er begge godt i gang med arbeid når vi tar turen ut til gutta etter overlevering.

«Det er viktig for oss å lytte til hva maskinførerne ønsker å kjøre når vi investerer i nye maskiner. Det er jo arbeidsplassen deres. Det er selvfølgelig også viktig at maskinstørrelsen passer til prosjektene som utføres. Slik som her» smiler Espen og «her» er Bergheim i Sarpsborg kommune.

På området er det Dan Rino og hans nye Hitachi ZX190LC-6 som er i gang med grunnarbeid og arbeid med infrastruktur for et nytt boligfelt. «Vi synes 190´n er perfekt for en slik type jobb» presiserer Andersen.

«Maskinen skal være både grøftemaskin og rett og slett være med i hele prosjektet her. Hitachi ZX190-6 er jo en fin mellomstørrelse – sjelden for liten og sjelden for stor! Dessuten ser vi jo at det stilles miljøkrav i anbud og det gjør jo at vi må investere i nytt utstyr for å kunne vinne prosjektene» avslutter han. 

Vil du vite mer om Hitachi ZX190LC-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search