Hitachi 210LC-7 og Pål Stormoen hos WR Maskin AS

«Hitachi er jo noe Wiggo har hatt i mange,
mange år og det funker veldig bra for oss!»

Pål Stormoen - Anleggsleder

Maskinselger Morten Haraldsen med WR Maskin AS
Gratuelrer med nok en ny maskin - WR Maskin AS
Anleggsleder Pål Stormoen hos WR Maskin AS
Miljøbilde fra WR Maskin AS
WR Maskin AS
Miljøbilde fra WR Maskin AS

Alt av gravere er Hitachi. Fortsatt. Og det blir det! 

Ny serie 7 maskin på plass hos WR Maskin AS

En av de beste reklamefilmene Hitachi har produsert i Europa – ble laget hos maskinentreprenør Wiggo Rønningen i Osen. Har du ennå ikke sett filmen om Wiggo bør du ta en titt her. Siden den gang filmen ble produsert i 2018, har det skjedd en god del innad i firmaet.

Firmaet har nylig omprofilert seg til WR Maskin AS. I dag er det totalt 12 personer, samt en lærling på vei inn. Wiggo selv har trappet ned kontorjobbingen og sitter helst mest mulig i maskin. Det administrative er det kona Elin og anleggsleder (og svoger) Pål Stormoen som tar seg av. Sistnevnte har bare jobbet i firmaet i halvannet år, men han er opprinnelig maskinfører og har lang erfaring i bransjen. «Men jeg har nok kjørt mye annet enn Hitachi da» innrømmer han med et smil når vi tar turen rett før sommeren.

Denne dagen er det nemlig overlevering på firmaets nye ZX210LC-7. Maskinen er allerede i bruk, og rett ved siden av arbeider firmaets ZX210LC-6 som bare er et år gammel. Før det knipses overleveringsbilder hjelper maskinselger hos Nasta, Morten Haraldsen, med på å sette de siste firmalogoene på plass. «Det er alltid hyggelig å besøke denne gjengen» smiler han. «Å ha slike lojale, trivelige og takknemlige kunder er virkelig noe som topper en maskinselgers hverdag!».

Vi er på Ertsjøen hyttefelt i Trysil kommune. Her er det 15 hyttetomter i Trysil-Knuts Fjellverden som skal ferdigstilles her. «Det er kjempefint her ja!» smiler Pål. «Feltet her har ligget ferdig regulert i 10 år og ingen har satt i gang før nå. Så nå jobber vi med grunnarbeidet for utbygger her». Maskinentreprenøren har god erfaring med tomtearbeid for hyttefelt. Dessuten går det en del veibygging, samt at firmaet har en rammeavtale med Forsvarsbygg.

«Vi liker det variert – og vi har en svært fornøyd gjeng med ansatte. Det er virkelig en kjempegjeng med masse flinke folk!»

På prosjektet i Ertsjøen er det maskinfører Dennis Gejin som er sjef over firmaets ZX210LC-6, mens det er Bengt Olle Brøderman som har fått den nye ZX210LC-7. Det er heller ikke uten grunn at det er blitt en ny 210 på anlegget. «Det er en veldig fin størrelse til prosjektet her. Dessuten passer den svært godt til dybden på grøftene» presiserer anleggslederen.

Men selv om Pål selv er en erfaren maskinfører har han ennå ikke fått testkjørt den nye serie 7 maskinen. «Nei, jeg har nok bare sett på. Jeg får ikke lov å gå inn i den av Bengt Olle» ler han, «men det ser veldig bra ut!».

I tillegg til de to ZX210 maskinene er også en ZW150 hjullaster på plass og frem til forrige uke var entreprenørens Bell dumper også i aktivitet på hytteområdet. «Alle graverne hos oss er Hitachi. Fortsatt. Og slik vil det bli! Nei – er det ikke fornøyde kunder vender tilbake som de sier da?» smiler Stormoen. «Hitachi er jo noe Wiggo har hatt i mange, mange år og det funker veldig bra for oss! Vi er fornøyde. Bra servicenettverk og trivelige folk. Det funker jo bra alt sammen – veldig bra. Så er det jo et kundeforhold som har vart i mange, mange år.»

Som Wiggo sier selv, da er det er jo ikke noen grunn til å prøve noe annet. «Det vil si – han prøvde jo noe annet en gang husker jeg, men det varte ikke lenge» ler han. «Kort oppsummert så er det jo ikke noe tull her – alt er i orden. Det er veldig bra og vi er fornøyde, sjåførene er fornøyde og dere er fornøyde – så da er jo alt bra!».

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search