«Maskinen er kjempefin å kjøre.
Man sitter bra, også er det jo en korthekk,
det er jo supert.»

Marius Mathisen, maskinfører

«Det er sjelden man får en ny maskin det er bare
å sette rett i arbeid, og man er fornøyd,
men her klaffet det!»

Ronny Benjaminsen, maskinfører

Hils på hverdagsheltene Ronny og Marius!

Vi møter maskinførere Ronny Benjaminsen og Marius Mathiesen hos Anlegg & Infrastruktur.

Begge med lang erfaring fra anleggsbransjen. Gutta utfører daglig samfunnskritiske oppgaver, som kommer oss alle til gode.

Marius jobber for tiden med et prosjekt på Nordstrand, hvor det graves kabelgrøfter opp mot et nyoppført boligprosjekt. Hans kollega Ronny befinner seg i Aremark, hvor han legger høyspentkabler fra luft til bakkenett. I samme moment bistår de hus- og hytteeiere som ønsker lavspent inn til boligen.

Anlegg & Infrastruktur har kontorer på Grålum, i Sarpsborg. De er pr. i dag åtte ansatte og har fem maskiner, fra små til store, i arbeid. Bedriften ble etablert høsten 2020. Med bakgrunnen i at eierne, begge med erfaring innen blant annet betong, mur og grunnarbeider, kom behovet for å strømlinjeforme prosjektgjennomføringer.

Etter hvert som selskapet utviklet seg, fikk de mulighet til delta i anbud på flere spennende prosjekter. I dag har den entusiastiske Østfold-gjengen både store og små energientreprenører, vann og avløpsselskaper og fiberselskaper på kundelisten. De bistår også flere utbyggere samt rørleggere med deres tjenester i Oslo og i Viken.

«Vi ser at ved å være mest mulig «hands on» kan vi koordinere samarbeidet mellom oppdragsgivere, totalentreprenører og underentreprenørene best mulig. Dette for å redusere sjansen for tekniske avvik i prosjekter samt redusere risikoen for ineffektiv og helseskadelig drift», forteller Christer Grotterød, daglig leder og medeier i Anlegg & Infrastruktur.

Tilbake til maskinførerne. Ronny, som er innleid og driver eget firma, har akkurat fått ny Hitachi ZX135US-7. Om den har han følgende å melde: – 7-serien har jeg aldri vært borti før. Den er overaskende bra! Mye forbedringer og finesser som er kjekke å ha. Maskinen er overaskende bra, jeg er fornøyd med den. Det er sjelden man får en ny maskin det er bare å sette rett i arbeid og man er fornøyd, men her klaffet det!

Fra gjørmete grusvei til Oslos villastrøk. Her befinner Marius seg. Han sitter i dag i en 8-tonner. Nærmere bestemt en – også nylig levert – Hitachi ZX85US-6. Han har kjørt Hitachi hjulmaskin de siste fem årene. På tross av at nye 85en er beltegående, er han også fornøyd med redskapen:

«Det har aldri vært noe problemer egentlig. Maskinen er kjempefin å kjøre. Man sitter bra, også er det jo en korthekk, det er jo supert. Særlig i Oslo med trange plasser og kommer seg lett frem uten å dunke borti noe».

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search