Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX135US-7
Nyhet fra Hitachi - Beltegraver ZX135US-7

Beltegraver ZX135US-7 – Vår bestselgende korthekker nå i serie 7

Gravedybde: 5 490 mm
Maskinvekt: 13 300 – 15 700 kg
Motoreffekt: 74 kW / 100 hk
Rekkevidde: 8 380 mm
Skuffestørrelse: 700 liter

Hitachi serie-7 av beltegravere over 25 tonn (ZX250-7 t.o.m. ZX890-7) er tidligere lansert i Europa med voldsom suksess. Nå er det altså gravemaskiner i den såkalte midi-klassen (12-23 tonn) som står for tur. Den minste av disse, 15 tonn tunge Hitachi korthekkversjonen ZX135US-7, tilfredsstiller selvsagt kravene til EURO Steg-V. Komfort og sikkerhet er faktorer som norske kunder verdsetter høyt. De japanskproduserte maskinene er i tillegg kostnadseffektive og driftssikre, også en sikker vinnerresept i Norge.

Hitachi beltegraver ZX135US-7  – Økt fortjeneste

Drivstofføkonomi er et stikkord. Den nydesignede ZX135US-7 gravemaskinen reduserer drivstofforbruket med opp mot 9 % sammenlignet med forrige modell. Nøkkelen er Hitachi sitt bransjeledende HIOS V hydraulikksystem.

Driftskostnader reduseres ytterligere med den nye Steg-V motoren, som ikke lenger krever et SCR-systemet. Glem urea og filterutskiftninger! I tillegg gjør det helt nye Eco gauge-systemet at maskinføreren til enhver tid kan overvåke og påvirke drivstofforbruket.

Maskinutstyr kan raskt og effektivt byttes via det nye utstyrsstøttesystemet på monitoren. Det gir maskinføreren økt kontroll og fleksibilitet. Samme maskin kan arbeide på flere deler av prosjekter, og bidrar også på den måten til bedre lønnsomhet.

Føl forskjellen

Maskinførere får et tilnærmet perfekt arbeidsmiljø i de nye maskinene. Førerhuset er meget romslig og støynivået fra 15-tonnerne er blant de laveste i klassen. Det er i tillegg 16 % mindre vibrasjon (ZX130-7) enn forrige serie. Førerhuset på den nye beltegraveren ZX135US-7 har dessuten en 15 cm bredere døråpning og betydelig økt benplass for bedre førerkomfort.

Spaker og konsoller er synkronisert med setet, som gjør at maskinfører er mindre sliten etter en lang arbeidsdag.

Økt sikkerhet

Hitachi har prioritert utsikten over arbeidsplassen. Aerial Angle kamerasystem gir et enestående 270-graders fugleperspektiv, og maskinførere kan nå velge mellom seks ulike alternativer for sikt rundt maskinen. LED arbeidslys og vindusviskere som dekker et stort område er også faktorer som sørger for at maskinførere vil jobbe sikkert og trygt, også under krevende forhold.

Korthekk ZX135US-7 – Pålitelig

Den ZX135US-7 gravemaskinene er konstruert for å vare, og testes grundig i Japan før transport til Norge. Slitesterke komponenter benyttes overalt på maskinene, inkludert et understell med ytterligere økt holdbarhet.

Designendringer letter vedlikehold og rengjøring av maskinene. For eksempel har det utvidede radiator dekselet på beltegraver ZX135US-7 plass til et større batteri, og gir enkel tilgang til radiator og luftfilter.

Maskinovervåking

Hitachi og Nasta tilbyr en rekke tjenester som sikrer maskineiere full kontroll. Eksterne maskinovervåkingssystemer sender daglig driftsdata via GPRS og satellittsystem fra gravemaskinene til Global e-service systemet. Informasjonen kan oppsummeres i månedlige rapporter per e-post eller i Consite Pocket app. Sistnevnte vil også gi alarmer ved potensielle problemer med maskinene.

Hjelper deg med å nå målene

“Design og utvikling av de siste Zaxis-7 midi gravemaskinene er gjort i samarbeid med maskinførere. Hitachi og Nasta har en felles grunntanke, nemlig å hjelpe maskinførere og maskineiere å nå sine mål, sier produktsjef hos Hitachi Construction Machinery (Europe) NV, Wilbert Blom. “Vi er stolte av å presentere nyhetene til våre norske kunder». Det vil også salgssjef hos Nasta, Lars Engmark, skrive under på: «Det er knyttet høye forventninger til nykommerne, og kanskje spesielt korthekkmodellen ZX135US-7. De første av disse svært populære 15-tonnerne kommer til Norge i september og det er en lang kø av kunder vi gleder oss sammen med».

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search