maskinfører Audun Markeng hos Inn Entreprenør AS

«Maskin som fungerer til det
meste egentlig detta!»

Audun Markeng, maskinfører
Inn Entreprenør AS

Inn Entreprenør AS med Hitachi ZX210LC-7
Inn Entreprenør AS på Rudshøgda
Hitachi ZX210LC-7 på Rudshøgda
Miljøbilde av Hitachi ZX210LC-7

Stille og oversiktlig graver på Rudshøgda!

Hitachi ZX210LC-7 er tatt godt imot hos Inn Entreprenør AS.

Sola skinner på Rudshøgda, hvor vi møter maskinfører Audun Markeng. Audun har kjørt maskin i to år nå. Han jobber for Inn Entreprenør AS og er egentlig utdannet rørlegger, men har nå skiftet yrke og stortrives med sitt nye karrierevalg!

«Jeg har jo noen i familien som jobber i bransjen og de dro meg med. Men jeg har ikke angret og jeg stortrives. I vinter har det vært mye brøyting med traktor, men det er i graveren jeg virkelig trives. Før han fikk ny maskin i vinter kjørte han en mindre korthekker. Det er klart at det var en overgang og gå fra korthekker og mindre maskin. Men det hele har gått veldig bra» smiler maskinføreren.

Markeng kjører en Hitachi ZX210LC-7 som ble levert i januar. Maskinen har stort sett gått på prosjektet på Rudshøgda, i bygging av støttemur og VA-arbeid.

«Maskinen er fin å kjøre og alt fungerer veldig bra inni. Alt er liksom tilrettelagt, og det er lett å finne frem i menyen. Og så er den veldig stille innvendig og det er et stort pluss. Så er det veldig hyggelig å få ny, egen maskin – for nå er det bare meg selv å skylde på hvis noe går galt. Det har heldigvis ikke vært noe galt med den ennå da» smiler han.

Inn Entreprenør AS er en totalentreprenør i Brumunddalen. I dag er det 8 ansatte i firmaet. Bedriften driver med brøyting, graving, massetransport, samt bygg og betong. Daglig leder Lars Erik Nybu Hansen er også på Rudshøgda denne dagen og er full av lovord om maskinføreren. «Audun fikk en skikkelig ilddåp hos oss, men det har gått veldig godt. Han gjør en kjempejobb og det er da gøy å kunne tilby nytt utstyr. Det er vanskelig å finne flinke maskinførere og det er derfor viktig for oss å beholde dem også» presiserer han.

Det er godt med prosjekter fremover og sjefen ser lyst på veien videre. «Når det gjelder innkjøp og valg av maskiner er det jo først og fremst relasjoner det er snakk om. Men vi er veldig fornøyde med Nasta og det som er levert hittil».

Nasta sin maskinselger i Hedmark, Morten Haraldsen, setter stor pris på samarbeidet med entreprenøren i Brumunddal. Tidligere har firmaet hatt en Hitachi ZX85, men dette er den første stormaskinen levert av Nasta. «Det er veldig hyggelige folk å komme til og vi har en veldig god dialog som jeg håper vil lede til en langt og godt samarbeid fremover» avslutter Haraldsen.

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search