Prosjektleder hos Walan Maskin AS, Fredrik Eriksen

«Maskinen slår hardt, og er god å kjøre.»

Fredrik Eriksen, prosjektleder
Walan Maskin AS

Hamm anleggsvals hos Walan Maskin AS
Walan Maskin med Hamm H25i
Miljøfoto av maskinselger og Walan Maskin
Miljøfoto av Hamm h25i hos Walan Maskin

«..Slår hardt og er god å kjøre..»

Nasta besøkte nylig Walan Maskin AS, som for tiden jobber på et stort prosjekt på Hovinmoen, hvor det etableres nytt industrifelt.

Den Jessheim-baserte bedriften har 25 personer i arbeid på dette oppdraget. Mannen som møter oss heter Fredrik Eriksen, og er prosjektleder hos Walan Maskin AS. Han har lang fartstid innen anleggsbransjen og bred erfaring fra de fleste typer anleggsmaskiner.

I dag gir han oss tilbakemelding på hvordan deres 25tonns Hamm-vals har prestert etter halvannet år i arbeid. «Maskinen slår hardt, er god å kjøre. Den har god komfort og fint med komprimeringssystem som loggfører alt du gjør», forklarer Fredrik om deres to og en halv meter brede vals, med 3-punkts svingledd og vibrasjonsisolert førerplattform. «Det er en bra maskin hvor dem virkelig har gått inn for god komfort, og tenker på folka som skal sitte inni».

Siden 2019 har Nasta vært samarbeidspartner med Wirtgen Norway AS om distribusjon og salg av HAMM valsetog og kompakte tandemvalser til grunnarbeider (ikke asfalt). En god anleggsvals bør først og fremst være driftssikker og av god kvalitet.

Noe Hamm har lange tradisjoner med å levere. Historien deres er lang og imponerende – og går helt tilbake til 1878. Det ligger mange år med kunnskap og erfaring bak enhver produktlansering.

Det velrenommerte veivals-merket tilbyr tilpassede konfigurasjonsmuligheter og et bredt spekter alternative løsninger. De har fokus på høy førerkomfort, sikkerhet og reduserte utslipp. Som er helt i tråd med Walan Maskins måte å drive forretning på. Ved siden av å være miljøfyrtårnbedrift, har de som mål å etablere en kultur hvor helse, miljø og sikkerhet står i fokus.

Bedriften har ikke hatt noen alvorlige skader på personell siden oppstart i 2010. «Vi ønsker å ta vare på våre ansatte ved å danne et arbeidsmiljø hvor alle føler seg ivaretatt og inkludert. En viktig del av dette er god opplæring og kjennskap til maskinparken», avslutter Fredrik.

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search