Lars Rognmo med Hamm HC70i

«Den er veldig oversiktlig, veldig kompakt
og veldig grei å bruke på trange prosjekter.»

Lars Rognmo, daglig leder
Rognmo Graveservice AS

Miljøfoto av Hamm HC70i
Hamm HC70i
Anleggsvals fra Hamm
Lars Rognmo og maskinselger Rune Traasdahl
Rognmo Graveservice AS

Mer oransje inn i maskinparken til Rognmo Graveservice AS

Hamm HC70i er på plass hos entreprenøren

Hitachi maskiner i parken

Rognmo Graveservice AS ledes av Lars Rognmo. Tilbake i 2014 kjøpte firmaet sin første oransje maskin hos Nasta. Siden den gang er det blitt mange Hitachi maskiner i parken. I begynnelsen av sommeren ankom en helt ny Hitachi ZX210LC-7 maskinparken, samme med en ny anleggsvals fra Hamm.

Så da er det med andre ord både Hitachi og Hamm i maskinparken hos entreprenøren. – Og vi tok turen, sammen med maskinselger Rune Traasdahl, for å høre med Lars om hans erfaringer med den oransje anleggsvalsen så langt har vært.

«Hvorfor vi har kjøpt Hamm? Nei vi var på jakt etter en erstatning for vår eldre 3,5 tonns vals. Vi så etter en vals som ikke var altfor stor, kompakt og oversiktlig. Så landet vi da på en Hamm HC70i fra Nasta. De erfaringene vi har gjort så langt er at den er veldig oversiktlig og veldig kompakt».

Hamm valsen ble satt rett i arbeid i Bardufoss på hybelhus tomter og grunnarbeid og et VA-prosjekt. «Den er veldig grei å bruke på prosjekter hvor det er trangt og hvor det er mye kummer og slike ting. Slik som det er her», tillegger Lars.

Driftssikker og av god kvalitet

Nasta har siden 2019 vært samarbeidspartner med Wirtgen Norway AS på distribusjon og salg av HAMM valsetog og kompakte tandemvalser til grunnarbeider (ikke asfalt). Selskapet har en lang tradisjon med produksjon av anleggsmaskiner med en historie som går helt tilbake til 1878. «En god anleggsvals bør først og fremst være driftssikker og av god kvalitet» bekrefter maskinselger Traasdahl hos Nasta.

«Det er i likhet med Hitachi, et kvalitetsprodukt som passer svært godt inn hos våre kvalitetsbevisste kunder. Rognmo Graveservice AS er en av våre lojale kunder som vi har en lang og god relasjon med. Selskapet har også en rekke Hitachi maskiner, som har gått godt. Derfor er det ekstra hyggelig å få utvidet produktporteføljen til dem med nå også en anleggsvals»

Vi ønsker entreprenøren lykke til med både ny graver og ny anleggsvals! Og ser frem til et videre samarbeid på både Hitachi og Hamm.

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search