Hjem / Anleggsmaskiner / HAMM anleggsvals / Anleggsvals HC70i
HAMM Anleggsvals HC70i

Anleggsvals HC70i – Stor stigeevne

Lengde: 4 439 mm
Bredde: 2 016 mm
Høyde: 2 883 mm
Maskinvekt: 7 060 kg

Anleggsvals og veivals

Hamm er vår leverandør på alt innen veivals. En god anleggsvals bør være driftssikker og av god kvalitet. Hamm er en del av Wirtgen Group og har lange tradisjoner med å levere kvalitetsprodukter. Historien til Hamm er lang og imponerende. Historien til selskapet startet tilbake i 1878 og det er dermed mange år med kunnskap og erfaring bak enhver produktlansering. Ved å investere i anleggsvalser fra Hamm er du også sikret en god annenhåndsverdi på produktet.

Produktrangen som blant annet inkluderer veivalser, anleggsvalser og tandemvalser er stor og rangen dekker alle behov. Er du usikker på hvilken maskin som passer ditt behov – kan du ta kontakt med lokale maskinselger hos Nasta for råd og veileding.

Ved å kjøpe anleggsvals via oss i Nasta er du i tillegg til gode kvalitetsprodukter også sikret et landsdekkende salg- og serviceapparat som står parat til å hjelpe deg dersom du måtte trenge hjelp. Trenger du på diskutere hvilken anleggsvals som passer deg og din bedrift best – så finner du en oversikt over våre maskinselgere her.

Du kan lese mer om Hamm anleggsvalser her »

Kundeerfaring:

Sola skinner, og byen viser seg fra sin beste side når vi tar turen til Hammerfest. Vår maskinselger Rune Traasdahl er sammen med produktansvarlig Ole Kristian Skauan på besøk hos Larsen Maskin & Transport AS. Entreprenøren har en imponerende maskinpark, med mye nytt utstyr. Et av de siste tilskuddene er en ZW220-7 Hitachi hjullaster.

«I dag er vi rundt 20 ansatte Vi ble årets opplæringsbedrift i 2022 og vi har alltid to lærlinger. Jeg trives med størrelsen på firmaet nå. Vi har vært flere tidligere, men nå har jeg fine dager, greit med penger, og jeg får også tid til mitt tillitsverv i MEF»

Svend Ingvar Hoel Larsen, daglig leder i Larsen Maskin & Transport AS

Kundeerfaring:

Rognmo Graveservice AS ledes av Lars Rognmo. Tilbake i 2014 kjøpte firmaet sin første oransje maskin hos Nasta. Siden den gang er det blitt mange Hitachi maskiner i parken. I begynnelsen av sommeren ankom en helt ny Hitachi ZX210LC-7 maskinparken, samme med en ny anleggsvals fra Hamm.

«Hvorfor vi har kjøpt Hamm? Nei vi var på jakt etter en erstatning for vår eldre 3,5 tonns vals. Vi så etter en vals som ikke var altfor stor, kompakt og oversiktlig. Så landet vi da på en Hamm HC70i fra Nasta. De erfaringene vi har gjort så langt er at den er veldig oversiktlig og veldig kompaktm»

Lars Rognmo, daglig leder i Rognmo Graveservice AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search