Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Hjulgraver / Hjulgraver ZX180W-7
Hitachi Hjulgraver ZX180W-7

Hjulgraver ZX180W-7 – Økt førerkomfort, sterk og allsidig!

Gravedybde: 5 330 mm
Maskinvekt: 17 000 – 18 500 kg
Motoreffekt: 128 kW / 175 hk
Rekkevidde: 9 050 mm
Skuffestørrelse: 850 liter

Visjonær hjulgraverserie fra Hitachi

Det nye designet vil gi kostnadsbesparelser, forbedret komfort, høyere sikkerhet og oppetid. Hitachi sin nye hjulgraver ZX180W-7 er allsidig, smidig og sikrer eier og bruker best mulig drift gjennom levetiden.

ZX180W-7 – Forbedret fortjeneste

Maskinen har redusert drivstofforbruk. Det industrielt ledende HIOS V hydrauliske systemet fra Hitachi øker hastigheten på frontutstyret. Hitachi viser til opp mot 7 % mindre drivstofforbruk enn tidligere modeller.

Maskineiere kan øke fortjenesten ved å utnytte allsidigheten til maskinen. Enkelt bytte av graveutstyr gjør det enkelt å skifte til ulike prosjekter med samme maskin. Det valgfrie tilhengersystemet gjør frakt av utstyr enkelt, støttesystemet for utstyr gjør bytte av utstyr til en lek. De nye modellene kan også stilles inn for å møte enhver maskinførers egne preferanser og krav ved anlegget – gir optimal produktivitet og lavest mulig drivstofforbruk.

Føl forskjellen

Førerhuset på de nye hjulgraverne er redesignet for å gi maskinførerne det perfekte arbeidsmiljø. Stor plass, god komfort og kvalitet, lavt støynivå og mindre vibrasjoner er gode egenskaper sammenlignet med forgjengerne.

Sete og spaker beveger seg som ett, slik at maskinfører blir mindre sliten. Det nye ergonomiske designet på konsoll og brytere gjør maskinen enkel å manøvrere. Cruise kontroll, automatisk girskifte og det valgfrie kjørekontrollsystemet, som motvirker vibrasjoner fra frontutstyret, er også blant nyhetene.

Tilleggsfunksjoner på den nye, klare skjermen er også integrert i det moderne førerhuset. Alt for å gjøre arbeidsdagen enkel og trivelig.

Hitachi hjulgraver ZX180W-7 – Økt sikkerhet

Førerhuset tilbyr også unik sikt over anleggsplassen, og beskytter dermed føreren fra mulige farer. Et kamera med 170-graders fugleperspektiv forbedrer sikten ytterligere. Maskinføreren kan velge mellom 6 ulike oversiktsbilder på monitoren. Sikten gjennom frontruten er forbedret ved at rattet og rattstammen er smalere (og kan dessuten justeres i enda større grad enn tidligere).

For å kunne jobbe mer sikkert og med større produktivitet under krevende forhold, er de nye Zaxis 7 hjulgraverne som standard utstyrt med LED lys, større vindusviskere som dekker et større område av ruten, samt større speil. For ytterligere sikkerhet vil overvognen og frontutstyret kunne låses på plass, slik at maskinen er korrekt posisjonert ved arbeid på offentlig vei.

Høyere oppetid

Hjulgraver ZX180W-7 er bygget for å vare. Gjennomtesting ved fabrikkene og utviklingssenter i Japan sikrer pålitelig ytelse og høy driftstid.

Driftssikkerhet og kvalitet er i hver minste detalj, som for eksempel understellet som drar nytte av større svingninger på fremre aksel, forbedrede hydrauliske støtteben, samt fendere som beskytter den øvre strukturen fra søl, møkk og olje. Driftsstans hindres av etterbehandlingssystemet, og minimeres ved enkle vedlikeholds- og rengjøringskrav.

Maskinovervåking

Med maskinovervåkingssystemet fra Hitachi har maskineiere full kontroll over maskinparken og effektiviteten. Hitachi og Nasta tilbyr en rekke tjenester, via dataoverføring og digitale verktøy. Gjennom Owner´s Site og ConSite systemene fra Hitachi sendes dataene fra maskinen via GPRS eller satellitt daglig til det omfattende og detaljerte Global e-service systemet. Consite oppsummerer informasjonen i en månedlig e-post til maskineiere, mens Consite Pocket appen viser sanntidsvarsler dersom det skulle oppstå et problem med maskinen.

En unik innovasjon er at to oljesensorer overfører data til Global-e service systemet slik at kvaliteten på motorolje og hydraulikkolje overvåkes 24/7. Sensorene vil oppdage eventuelle endringer i oljekvaliteten, og varsler både maskineier og forhandler (Nasta). Dette gir kundene en ekstra trygghet, reduserer vedlikeholdsbehov og minimerer risikoen for uforutsett ståtid på maskinene. Dette vil selvsagt også øke annenhåndsverdien på maskinene.

Kundeerfaring:

Vi er på Granneshagen i Stavanger, hvor det nylig er levert to nye Hitachi maskiner til selskapet B & G Tunnel AS. En ny ZW180-7 hjullaster, samt en spesialprodusert ZX180W-7 tunnelmaskin på hjul vil bidra til prosjektet med å drive tunnel fra Grannes til Tjensvoll.

«Dette er absolutt rett størrelse for oss her. Vi kunne ikke ha noe større på grunn av størrelsen på snittet i tunnelen. Maskinene passer godt for dette prosjektet.»

John Grøtteland, anleggsleder i B & G Tunnel AS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search