Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Hjulgraver / Hjulgraver ZX175W-7
Hitachi korthekk Hjulgraver ZX175W-7

Korthekk Hjulgraver ZX175W-7 – Lengre oppetid og økt sikkerhet

Gravedybde: 5 770 mm
Maskinvekt: 17 000 – 18 500 kg
Motoreffekt: 105 kW / 143 hk
Rekkevidde: 9 430 mm
Skuffestørrelse: 800 liter

Visjonær hjulgraverserie fra Hitachi 

Det nye designet vil gi kostnadsbesparelser, forbedret komfort, høyere sikkerhet og oppetid. Hitachi sin nye korthekkmodell Hitachi hjulgraver ZX175W-7 er allsidig, smidig og sikrer eier og bruker best mulig drift gjennom levetiden.

ZX175W-7 – Forbedret fortjeneste

Maskinen har redusert drivstofforbruk. Det industrielt ledende HIOS V hydrauliske systemet fra Hitachi øker hastigheten på frontutstyret. Hitachi viser til opp mot 7 % mindre drivstofforbruk enn tidligere modeller.

Maskineiere kan øke fortjenesten ved å utnytte allsidigheten til maskinen. Enkelt bytte av graveutstyr gjør det enkelt å skifte til ulike prosjekter med samme maskin. Det valgfrie tilhengersystemet gjør frakt av utstyr enkelt, støttesystemet for utstyr gjør bytte av utstyr til en lek. De nye modellene kan også stilles inn for å møte enhver maskinførers egne preferanser og krav ved anlegget – gir optimal produktivitet og lavest mulig drivstofforbruk.

Føl forskjellen

Førerhuset på de nye hjulgraverne er redesignet for å gi maskinførerne det perfekte arbeidsmiljø. Stor plass, god komfort og kvalitet, lavt støynivå og mindre vibrasjoner er gode egenskaper sammenlignet med forgjengerne.

Sete og spaker beveger seg som ett, slik at maskinfører blir mindre sliten. Det nye ergonomiske designet på konsoll og brytere gjør maskinen enkel å manøvrere. Cruise kontroll, automatisk girskifte og det valgfrie kjørekontrollsystemet, som motvirker vibrasjoner fra frontutstyret, er også blant nyhetene.

Tilleggsfunksjoner på den nye, klare skjermen er også integrert i det moderne førerhuset. Alt for å gjøre arbeidsdagen enkel og trivelig.

Hitachi hjulgraver ZX175W-7 – Økt sikkerhet

Førerhuset tilbyr også unik sikt over anleggsplassen, og beskytter dermed føreren fra mulige farer. Et kamera med 170-graders fugleperspektiv forbedrer sikten ytterligere. Maskinføreren kan velge mellom 6 ulike oversiktsbilder på monitoren. Sikten gjennom frontruten er forbedret ved at rattet og rattstammen er smalere (og kan dessuten justeres i enda større grad enn tidligere).

For å kunne jobbe mer sikkert og med større produktivitet under krevende forhold, er de nye Zaxis 7 hjulgraverne som standard utstyrt med LED lys, større vindusviskere som dekker et større område av ruten, samt større speil. For ytterligere sikkerhet vil overvognen og frontutstyret kunne låses på plass, slik at maskinen er korrekt posisjonert ved arbeid på offentlig vei.

Høyere oppetid

Hjulgraver ZX175W-7 er bygget for å vare. Gjennomtesting ved fabrikkene og utviklingssenter i Japan sikrer pålitelig ytelse og høy driftstid.

Driftssikkerhet og kvalitet er i hver minste detalj, som for eksempel understellet som drar nytte av større svingninger på fremre aksel, forbedrede hydrauliske støtteben, samt fendere som beskytter den øvre strukturen fra søl, møkk og olje. Driftsstans hindres av etterbehandlingssystemet, og minimeres ved enkle vedlikeholds- og rengjøringskrav.

Maskinovervåking

Med maskinovervåkingssystemet fra Hitachi har maskineiere full kontroll over maskinparken og effektiviteten. Hitachi og Nasta tilbyr en rekke tjenester, via dataoverføring og digitale verktøy. Gjennom Owner´s Site og ConSite systemene fra Hitachi sendes dataene fra maskinen via GPRS eller satellitt daglig til det omfattende og detaljerte Global e-service systemet. Consite oppsummerer informasjonen i en månedlig e-post til maskineiere, mens Consite Pocket appen viser sanntidsvarsler dersom det skulle oppstå et problem med maskinen.

En unik innovasjon er at to oljesensorer overfører data til Global-e service systemet slik at kvaliteten på motorolje og hydraulikkolje overvåkes 24/7. Sensorene vil oppdage eventuelle endringer i oljekvaliteten, og varsler både maskineier og forhandler (Nasta). Dette gir kundene en ekstra trygghet, reduserer vedlikeholdsbehov og minimerer risikoen for uforutsett ståtid på maskinene. Dette vil selvsagt også øke annenhåndsverdien på maskinene.

Kundeerfaring:

Maskinselger Bjarne Bøe hos Nasta, har tatt turen til maskinentreprenør Vidar Omdal i Sandnes. Her har det nemlig nettopp rullet inn en ny Hitachi hjulgraver på anlegget deres på Hoveveien. Her legges nytt VA-anlegg. Den nye ZX175W-7 maskinen erstatter deres tidligere ZX140W-5.

««Det er jo mange ting som spiller inn når man kjøper ny maskin, men folka er kanskje nummer en. At de blir fornøyde og at de er med på å bestemme i prosessen.»

Vidar Omdal, Daglig leder

Kundeerfaring:

Håkon kan fortelle at de to har jobbet på dette prosjektet et halvt års tid. Ved valg av maskin gikk han for kombinasjonen hjulgraver og korthekk.

«Ja, jeg har en Hitachi 175-serie 7 hjulmaskin, denne har jeg riktignok bare hatt en tre ukers tid, men så langt er jeg fornøyd – den virker bra! Stabil og god, bekrefter den ferske Hitachi-eieren. Det er første gangen jeg har Hitachi. Har så vidt prøvd det tidligere, men jeg er veldig fornøyd med hele opplegget.»

Håkon Ulvesveen, eier og maskinfører

Kundeerfaring:

Han er et rullende – for tiden utleid – one-man-show bestående av seg selv og sin nyeste Hitachi hjulgraver ZX175W-7. I skrivende stund befinner han seg på et kombinert næring- og boligprosjekt ved Havstad Torg på Byåsen, hvor det skal bygges ca. 70 boenheter og næringsbygg.

«Den er også overaskende stødig, selv med hele 150 liter større skuffe enn hva andre på prosjektet her benytter, er den like stabil.»

Kenneth Eggan, eier og maskinfører

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search