Hitachi ZX250LC-7 - Bjørn & Øyvind Tveter AS

«Støynivået i hytta er betydelig
redusert — det merkes!
Veldig fornøyd!».

Hitachi ZX250LC-7 - Bjørn & Øyvind Tveter AS
Hitachi ZX250LC-7 - Bjørn & Øyvind Tveter AS
Hitachi ZX250LC-7 - Bjørn & Øyvind Tveter AS

Snart 35 år med Hitachi hos Bjørn & Øyvind Tveter!

Bjørn Tveter startet Tveter-eventyret i 1978 med et enkeltmannsforetak fra gården sin på Vikerøya i Tjølling. Tanken bak oppstarten var å tilby diverse gravejobber for bøndene i området.

I 1985, 7 år senere slo Bjørn seg sammen med sin bror og startet Bjørn og Øyvind Tveter AS. I april samme året gikk de til innkjøp av sin første Hitachi, en UH083. Nå var gutta godt i gang og jobbene strømmet på. Dette resulterte i nok et kjøp, så i juni 1986 gikk de til innkjøp av enda en UH083.

Over 30 år senere har maskinparken vokst seg stor, og består i dag av fjorten midigravemaskiner (en Hitachi ZX85US-3, en Hitachi ZX135-3, to Hitachi ZX210-3, en Hitachi ZX210-5, to Hitachi ZX210-6, to Hitachi ZX225USLC-5, en Hitachi ZX225USLC-6, en Hitachi 250LC-5 og en Hitachi 290LC-5 samt to stykk Hitachi ZX350 serie 3 og 5.) I tillegg har selskapet en Hitachi ZX170W-5 hjulmaskin.

Larviksfirmaet, med sine 45 ansatte, er en kjent entreprenør i Vestfold og Telemark. Og med store prosjekter for både kommune og private aktører er det viktig med forutsigbarhet.

«I tillegg til at Nasta er nære så har dere vanvittig bra service og oppfølging! Vi kan ringe nesten når som helst, så serviceavtale er et must for oss! En kan kjøpe verdens beste maskin, men hvis en ikke får service så hjelper det ikke. Og her får vi begge deler!» sier en fornøyd daglig leder, Per Anders Lund.

Etter mange år i bransjen ser Per Anders at næringslivet er en sentral kraft i det grønne skifte og tenker miljø når maskinparken skal utvides. Derfor falt valget på en serie 7 maskin, hvor NOX utslippet er redusert med hele 75% i forhold til tidligere modeller.

«Miljøvennlighet er en av faktorene som er avgjørende for oss når vi skal utvide maskinparken. Vi skal bli gode på miljø.» påpeker han.

Etter 35 år som kunde, og et tosifret antall oransje maskiner, har Nasta gleden av å overrekke Larviksfirmaet Norges første Hitachi ZX250LC-7. Maskinselger Nils Arve Norendal sikret seg maskinen allerede i februar i år. Etter endt klargjøring ble 25 tonneren sendt videre til kunde.

«Det er svært hyggelig for meg å kunne levere Norges første 250 serie 7 til et så trofast og trivelig firma som Bjørn & Øyvind Tveter AS. Mye av grunnen til at Bjørn og Per Anders fortsetter å handle hos oss er ikke bare fordi vi er lokale, men også fordi vi har et meget solid ettermarked.» sier maskinselgeren stolt.

Jan Erik Vasbotten er maskinføreren på beltegraveren. Han har kjørt graver de siste 10 årene og sverger helt klart til Hitachi.

«Hitachi gravemaskiner trenger du ikke lære deg og kjøre, de bare passer når du setter deg inn!» sier Jan Erik med et smil.

De siste årene har han kjørt både en hjulgraver og en 250 serie 5 modell.

«Har kjørt maskinene i endel tusen timer, takket være god service fra Nasta så har jeg ikke hatt mye ståtid. Alltid god hjelp å få når en trenger det!»

Hva er ditt inntrykk av hytta i serie 7 maskinen?
«Størrelsen overrasker, selv om det ikke er store justeringer så kjenner du at det har blitt bedre plass. Støynivået er betydelig redusert, og det merkes! I tillegg har den en meget kjekk Bluetooth tilkobling for telefon. Det liker jeg! Veldig fornøyd med graver’n!» avslutter Jan Erik med et smil.

 Vil du vite mer om Hitachi ZX250 serie 7?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search