Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX250LC-7
«Støynivået i hytta er betydelig redusert - Det merkes! Veldig fornøyd!» an Erik Vasbotten, maskinfører Bjørn & Øyvind Tveter AS

Full kontroll med nye serie 7

Gravedybde: 6 960 mm
Maskinvekt: 28 300 kg
Motoreffekt: 140 kW / 190 hk
Rekkevidde: 10 290 mm
Skuffestørrelse: 1 400 liter

Det nydesignede, toppmoderne førerhuset på Zaxis-7 beltegravere gir deg et perfekt arbeidsmiljø. Hitachi beltegraver ZX250LC-7 kan tilby et bransjeledende, førsteklasses førerhus med optimal komfort og kvalitet, i tillegg til et av markedets laveste støynivåer og 20 % mindre vibrasjon enn forrige generasjon. Du kan se frem til økt lønnsomhet på din gravemaskin takket være den imponerende drivstofføkonomien til Trinn V motoren. Hitachi sin beltegraver ZX250LC-7 leverer opptil 10 % drivstoffbesparelse sammenlignet med tidligere modeller.

Det er ingen tvil om at Hitachi sin gode hydraulikk har vært enestående på en rekke tidligere serier. Nå har Hitachi gjort en rekke endringer – men selvfølgelig den enestående hydraulikken.

Forbedret førerkomfort

Det nydesignede, toppmoderne førerhuset på Hitachis Zaxis-7- gravemaskiner gir deg et perfekt arbeidsmiljø. De meget romslige ZX250LC-7, ZX300LC-7 og ZX350LC-7 kan tilby et bransjeledende, førsteklasses førerhus med optimal komfort og kvalitet, i tillegg til et av markedets laveste støynivåer og 20 % mindre vibrasjon enn forrige generasjon.

Føl forskjellen med den synkroniserte bevegelsen av sete og konsoll, som sørger for at du er mindre sliten på slutten av en lang arbeidsdag. Strekk ut kroppen i Hitachis romsligste førerhus til dags dato, med forbedret pedalplassering og rikelig klaring for hode og føtter. Dessuten sitter du komfortabelt takket være enkelt justerbar konsollhøyde med tre posisjoner å velge mellom

Med den nye, ergonomiske utformingen av konsoll og brytere blir betjeningen og tilgangen til kontrollene enkel og komfortabel. Du navigerer raskt og enkelt gjennom menyen på den 8-tommers LCD-skjermen med multifunksjonskontrollen. Den høyoppløste antirefleksskjermen er også lettere å lese, og den oppdaterte layouten gir et tydelig bilde av funksjonene du ønsker – for eksempel klimaanlegg, DAB+-radio og Bluetooth®.

Se video om den nye Serie 7

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search