Service- og anleggsleder, Bård Larssen

«Hvis vi får stopp ute på anlegg så er det
quick-fix; en telefon, så er det hjelp å få.»

Bård Larssen, Service og Anleggsleder
GOTS AS

Maskinfører Jacek
Hitachi ZX225USLC-7
ZX225USLC-7

Én telefon, så er det hjelp å få

Bård Larssen, Service- og anleggsleder hos GOTS AS.

GOTS AS

Entreprenørfirmaet som tidligere het Graving og Transport AS – og har byttet navn til GOTS AS – har hatt en fantastisk reise hva utvikling og vekst angår, siden oppstart i 2003. Under mottoet «Våre referanser er deres sikkerhet» har de lagt ei lang rekke gode prosjekter bak seg, og fått med seg masse flinke folk på laget underveis.

En av dem har vi fått audiens hos i dag. Service- og anleggsleder, Bård Larssen. Han har jobbet i GOTS siden august i 2023. Relativt ny i firmaet, men på ingen måte ny i bransjen.

Hitachi ZX225USLC-7

Bård inviterte oss med på besøk hos en av deres maskinførere, Jacek, som for tiden sitter bak spakene i en av GOTSs nyeste maskiner, en Hitachi ZX225USLC-7. Med 15 års erfaring som maskinfører, er det tydelig at Jacek har holdt i et spaksett før. Han er silkemyk, men effektiv i bevegelsene.

Prosjektet Jacek jobber på befinner seg på Rolvsrud, like utenfor Lillestrøm, og går ut på å etablere vann og avløp samt et nytt tribuneanlegg. Jacek, som tidligere kjørte 6-serie 225, er tydelig på at nye maskinen har fått en rekke etterlengtede oppgraderinger. Deriblant romsligere hytte og bedre oversikt. «It’s really good», bekrefter han.

Bård forteller videre at bedriften består av over 40 ansatte, inkludert maskinførere, grunnarbeidere, sprengningsarbeidere, sjåfører og kontormedarbeidere. Maskinparken deres består av Hitachi beltegravere fra 4 til 32 tonn, radiostyrt borerigg, lastebiler, tipphengere, maskinhengere, diverse rivningsutstyr og pigghammere. Den Hakadals-baserte gjengen kan med andre ord utføre det meste innen graving, sprengning, rivning og massetransport samt det meste relatert til dette.

Bård har kjent til GOTS helt fra oppstarten, og forteller at alle gravemaskiner har blitt levert av Nasta og hatt Hitachi-logo på bommen. – Maskinene fra Nasta har jo egentlig fungert veldig bra. Og vedlikehold hvis det blir stopp ute på anlegg er det en «quick-fix». Én telefon, så er det hjelp å få. Meget bra, avslutter den engasjerte service- og anleggslederen.

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search