Lys på anleggsmaskiner

Lys på anleggsmaskiner

Trenger du mer lys?
Skal du jobbe på mørke steder og trenger ekstra god sikt?
Eller vil du pimpe opp graveren din litt ekstra?

I Norge har vi behov for mye lys. Lys på anleggsmaskiner er både viktig og tøft! Dessuten er behovet og ønskene svært ulike ute hos kunder og maskinførere. Vi i Nasta kan tilby den rekke ulike lyspakker på nye anleggsmaskiner. Dessuten kan vi ettermontere en rekke løsninger på din maskin, basert på dine egne behov og ønsker.

Ønsker du varsellys, lysbjelke, anleggslys, arbeidslys, LED-lys eller en annen type belysning på din graver eller laster, så kan vi i Nasta hjelpe deg å finne rett løsning. Ta kontakt med din lokale maskinselger, eller vårt delelager for mer informasjon.

Anleggshuset.no finner du lys fra RIGID, LUMEN & LAZER

RIGID
Legendariske Rigid er selve bautaen innen LED-lyskastere. De lager LED-lys som alle forsøker å måle seg mot, de er innovatøren og pioneren i bransjen og lager noen fantastiske og virkelig robuste lykter. Produsert i USA og oser av kvalitet. Rigid selges med 5 års garanti.

Rigid gir deg Full flood lysbilde – Det perfekt arbeidslys
Dette er et rendyrket arbeidslys. For et arbeidslys handler det om å spre lyset riktig, i en bra vinkel, dette gir deg lyset der du trenger det. Lampen sprer lyset 60 grader, uten såkalte “hotspots”. Lysbildet er for deg som skal jobbe i umiddelbar nærhet av lampen, eller opp til 30 meter unna.

LAZER – high preformance lighting
Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referansemerkede LED-lamper. LED-lyktene leverer et svært bra og samensatt lysbilde som gir deg både god rekkevide og bredt lysbilde uten “hotspots” og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års ubetinget garanti.

Lazer Freeview arbeidslys er utviklet med det ene formålet om å gi best mulig arbeidslys fra hytten til en gravemaskin. Basert på den populære Linear-serien er lampen kun 4cm høy med et stilrent design. Og med en lysstyrke på hele 16200 lumen får du en lysstyrke tilsvarende hele 20 halogen lyskastere.

LUMEN
Lumen Alert er en slank og stilren varsellysbjelke, fullspekket med LED-moduler rundt hele bjelken for maksimal varsling og synlighet. Lumen Alert yter en god effekt som syntes godt selv i sollys. Varsellysbjelken er godkjent som varsellys og er svært enkel å montere. I tillegg har lampen sorte toppdeksler som gir den et pent og unikt design.

Ønsker du å handle lys til anleggsmaskinen på nett kan du gjøre dette på Anleggshuset.no – Nasta sin nettbutikk for anleggsutstyr.

Se forskjellen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search