Hjem / Anleggsmaskiner / Spesialmaskiner / Demoleringsmaskiner / Demoleringsmaskin ZX400MC-7
Demoleringsmaskin ZX400MC-7

Løfter rivningsarbeid til neste nivå

Motoreffekt: 210 kW / 285 hk
Maskinvekt: : 38 500 – 39 200 kg

Nye Hitachi ZX400MC-7 gravemaskin løfter rivningsarbeid til neste nivå

For å maksimere effektivitet, oppetid og sikkerhet på rivningsprosjekter, introduserer nå Hitachi nye ZX400MC-7 under årets Bauma-utstilling. Modellen er basert på en Hitachi ZX350LC-7, standard gravemaskin, med Zaxis-7-teknologi og steg V-kompatibel motor. Dette er en av tre nye spesialapplikasjonsmaskiner utviklet eksklusivt i samarbeid med det tyske selskapet KTEG, en del av EAC (European Application Center) et fellesforetak med Hitachi Construction Machinery, Co., Ltd i Japan.

Bygget for å møte kravene til alle rivningsprosjekter, leveres den med opptil fire typer frontutstyr. Monobom, todelt bom og rivningsfront med høy rekkevidde på 21m eller 24m. Dette betyr at den kan utføre oppgavene til flere maskiner, som igjen forenkler planlegging og minimerer kostnad for transport og personell.

Egnet til formålet – økt fortjeneste

ZX400MC-7 vil øke fortjenesten for anleggsbedrifter ved å øke effektiviteten på hvert rivningsprosjekt. Den er utstyrt med komplett hydraulisk kontrollsystem, egnet for bruk med alle hydrauliske redskaper. Både bommen og tilbehøret kan skiftes raskt og enkelt fra førersetet takket være Boom Quick Connect og Tool Quick Connect-teknologi. Dette gjør at den er klar til arbeid på få minutter.

Fleksibiliteten til å velge mellom ulike frontutstyr, gjør det mulig for maskinførere å jobbe med det best mulige redskapet for jobben, noe som sikrer optimal ytelse. Den tredoble bomsylinderen, uttrekkbart understell for 360-graders arbeid og en lengre belteramme, forbedrer også allsidigheten til ZX400MC-7.

Prioritere sikkerhet

Den forsterkede førerhytta til ZX400MC-7 er utstyrt for å holde maskinførere trygge mens de utfører rivningsarbeid i utfordrende miljøer. Deriblant FOPS nivå 2 og frontrutebeskyttelse og P5A-glass vil beskytte maskinoperatøren mot fallende rivningsobjekter.

Maskinføreren har utmerket sikt takket være det tiltbare førerhuset (30 graders vinkel). Kamerasystemer viser flere dødvinkler fra førerhuset, inkludert tilbehøret, siden og baksiden av maskinen og en 270-graders visning av omgivelsene. Sikkert arbeid og stabilitet sikres av lastmomentindikator og alarmsystem, samt det uttrekkbare understellet og ekstra motvekt.

Klar for rivning

Oppetid maksimeres av den eksepsjonelle kvaliteten og påliteligheten til ZX400MC-7. Maskinens overvogn har sidebeskyttelse og en forsterket underside for ekstra robusthet. Den har også skuffesylinder- og beltegirbeskyttelse for bruk under særdeles utfordrende forhold.

I tillegg er alle ZX400MC-7s hovedkomponenter og reservedeler levert av Hitachi, kjent for dedikasjon til kvalitet og pålitelighet. Alle modifikasjoner av standard Zaxis-7-modellen er godkjent av Hitachis kvalitetssikringsteam. Den nye modellen er også dekket av Hitachis garanti- og serviceprogrammer.

“Det er økt etterspørsel etter spesialmaskiner i 40-tonnsklassen i Europa, så vi er glade for å introdusere denne nye modellen til det europeiske markedet,” sier Burkhard Janssen, produktsjef Spesialapplikasjoner og ny teknologi hos Hitachi Construction Machinery (Europa) NV.

“ZX400MC-7 vil spare kundene våre for tid og penger, redusere antallet maskiner de trenger på rivningsjobber, og det vil forbedre ytelsen og sikkerheten for maskinoperatørene. Vi ser frem til å avduke den på Bauma i oktober.”

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search