Hjem / Anleggsmaskiner / Hjullaster / Hjullaster ZW95-6
kundesitatbilder-maskinmodeller-hellenes-maskin

Hjullaster ZW95-6 – Hjullaster med ekstrem allsidighet.

Maskinvekt: 5 410 kg
Motoreffekt: 55,4 kW / 75 hk
Parallelløft: Ja
Skuffestørrelse: 1250 liter

Hjullastermodellen ZW95-6 er kompakt og allsidig kompaktlaster.  Med sitt smarte design egner hjullasteren seg til en rekke jobber som veibygging, material- og avfallshåndtering, landbruks arbeid samt til utleie. Hjullasteren er komfortable og pålitelige i likhet med andre anleggsmaskiner fra Hitachi. Kompaktlasteren er dessuten svært fleksibel og enkel å manøvrere.

Hitachi hjullaster ZW95-6 er servicevennlig. Hitachi har utviklet hjullasteren med tanke på brukeren. Enkelt vedlikehold har vært et av fokusområdene under utviklingen og best mulig kvalitet har vært et krav fra Hitachi under utviklingen av hjullasteren. Støynivået i kompaktlasteren er også lavt sammenlignet med konkurrerende merker.

Det hydrauliske HK-festet muliggjør rask og enkel tilkobling av tilbehør. Dette øker også sikkerheten ved at det kreves mindre manuell inngripen, og også effektiviteten blir bedre. Den valgfrie High Flow hydraulikken anbefales for bruk med tilbehør som krever høyere flow, for eksempel børster og plenklippere.

Kjøp en hjullaster som er enkel, allsidig og absolutt en av de beste på markedet med hensyn til pålitelighet og driftsikkerhet.

Det kan også leveres som ZW65-6 og ZW95-6 på etterspørsel. Men dette er ikke modeller Nasta har i sitt lager.

Kundeerfaring:

Alexander Hellenes er daglig leder og gründeren bak firmaet Hellenes Maskin AS som startet opp i februar 2019. Da fikk han med seg både pappa Kjell Arild og mamma Anne Britt. Det var viktig for dem å ha riktig anleggsutstyr fra starten, så anleggsmaskiner og utstyr ble levert av Nasta.

«Det ble denne tonnasjen på grunn av størrelsen. Det er gode lastere. De er liksom ikke så store, men svært hendige på gangstier og småveier, samt på de andre trange stedene vi brøyter. Da passer disse godt. De er oversiktlige og fungerer veldig bra. Dessuten er det fint at alle ansatte kan kjøre dem»

Alexander Hellenes, daglig leder og gründer i Hellenes Maskin AS

Kundeerfaring:

Det var Øystein Lillerovde som startet bedriften for 20 år siden. Nå er de 13 ansatte og har en variert maskinpark. Den første Hitachien i stallen var faktisk, den gang i 2011, også Norges første ZW65. Maskinen er en minilaster og minst i hjullasterrangen til Hitachi. Den ble byttet inn i en nyere og litt større ZW75-6 fem år etter.

«Vi kjøpte den i utgangspunktet til snørydding. Vi kjører også med plog så vi klarer å dekke et ganske stort areal i forhold til maskinstørrelsen. Dessuten bruker vi den også til asfaltkjøring og på gravejobber – så bruken har vært ganske så variert og allsidig! Det er aldri noe fjas og tull – og det er derfor jeg kjører Hitachi!»

Øystein Lillerovde, Maskinentreprenør Lillerovde Maskin AS

Kundeerfaring:

Skavland Gartneri AS drives av ekteparet Edle og Håvard Skavland. Skavland Gartneri er lokalisert på øya Talgje i Stavanger kommune, Rogaland. Det er ca. 250 innbyggere på øya.

«Den første Hitachi maskinen var en UH0 63, 1985 modell. Den kom til gården i 1988 og har siden den gang vært en skikkelig gårdsgutt. Den starter fortsatt som ei kule. De maskinene jeg har hatt har vært veldig driftssikre, det er jo bare å se på den som er rundet 40 år»

Håvard Skavland, Skavland Gartneri

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search