Hjem / Anleggsmaskiner / Spesialmaskiner / Elektriske anleggsmaskiner / ZERON ZE490 elektrisk gravemaskin på kabel
ZERON ZE490

Zeron ZE490 – elektrisk gravemaskin på kabel!

Maskinvekt: 52 000 kg
Motoreffekt: 296 kW / 397 hk
Energiløsning: Kun kabel
Energitilførsel: Anbefalt 300A
Standard skuff: 3 000 liter
Rekkevidde: 11 990 mm
Gravedybde: 7 700 mm

ZERON ZE490

Den nye ZE490, er en ombygget Hitachi ZX490LC-7 maskin. Arbeidet er gjort av Nasta Spesialproduksjon og er hittil den største utslippsfrie modellen som er bygget om hos Nasta. Maskinen er i tillegg tilpasset maritimt arbeid siden maskinen skal operere ombord et av skipene til Seaworks. Du kan leser mer om prosessen og hvordan vi bygger om båtmaskiner her.

Maskinen kan selvfølgelig også leveres til andre formål på land og spesialtilpasses prosjektene. Maskinen hos Seaworks opererer kun på kabel med en anbefalt batteritilfødsel på 300A.

I Norge har det vært en økende interesse for bærekraftige løsninger innen anleggsbransjen, spesielt når det gjelder store gravemaskiner. Hitachi har allerede introdusert en rekke elektriske giganter, men foreløpig er det ikke mange slike i Norge. De utslippsfrie gravemaskinene fra Nasta og Hitachi er drevet av avansert elektrisk teknologi, som eliminerer behovet for tradisjonelle drivstoffkilder. Dette bidrar ikke bare til å redusere karbonavtrykket, men gir også andre fordeler som lavere støy- og vibrasjonsnivåer, noe som er positivt både for arbeidere og nærmiljøet.

Nasta og Hitachi har samarbeidet tett for å tilpasse eksisterende teknologi til de utfordrende norske forholdene. De utslippsfrie gravemaskinene er utviklet med tanke på nordiske værforhold, og deres robuste design sikrer pålitelighet selv under krevende operasjoner. Dette gjør dem ideelle for anleggsprosjekter over hele landet, fra urbane områder til mer utfordrende terreng, som for eksempel ombord en båt.

I tillegg til de direkte miljøfordelene har Nasta og Hitachi også fokusert på levetidskostnader og driftseffektivitet. Ved å investere i utslippsfrie store gravemaskiner, kan bedrifter oppleve lavere driftskostnader på lang sikt, samtidig som de oppfyller stadig strengere miljøreguleringer. Denne innovative tilnærmingen til anleggsbransjen viser hvordan Nasta og Hitachi tar ansvar for miljøet samtidig som de møter behovene til et moderne og bærekraftig samfunn. Deres utslippsfrie gravemaskiner representerer et viktig skritt mot en mer miljøvennlig fremtid for anleggssektoren i Norge.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search