Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX490LCH-7
Hitachi ZX490LCH-7 og Dobloug Entreprenør as

Beltegraver ZX490LCH-7 – Forvent perfeksjon!

Gravedybde:  7 770 mm
Maskinvekt: 52 000 kg
Motoreffekt: 296kw / 402 hk
Rekkevidde: 11 990 mm
Skuffestørrelse: 3 000 liter

Unik teknologi fra Hitachi gjør denne anleggsmaskinen til en sikker vinner i bransjen. Maskinen med økt løftekapasitet og forsterket understell sikrer din driftsøkonomi og driftsikkerhet.

Beltegraveren er forsterket på alle områder, slik at du som eier vil være 100 % sikker på at maskinen yter optimalt til enhver tid. Påliteligheten til maskinen i kombinasjon med gode serviceavtaler fra Nasta gir deg som maskineier en unik trygghet i en utfordrende bransje. Den unike hydraulikken på gravemaskinen i kombinasjon med god førerkomfort sikrer maskinføreren også en behagelig arbeidsplass. Vinn-vinn!

Hitachi serie 7 gravemaskiner er en helt ny generasjon av Hitachi anleggsmaskiner. Her er fokuset driftssikkerhet og førerkomfort. Maskinene er utviklet etter krav og ønsker fra norske bruker og reaksjonene har vært meget positive. Med en rekke nye endringer både inne og utenpå er beltegraveren Hitachi ZX490LCH-7 en sikker vinner på enhver anleggsplass. Denne modellen har sammenlignet med tidligere serier nye motor med 15,7 liters motorvolum. Maskinen er stabil og kraftig. Den unike og velkjente Hitachi hydraulikken er selvfølgelig videreført i den nye serie 7. Men i tillegg får brukerene så mye, mye mer. Sammenlignet med tidligere serier har maskinførerne fått større benplass, mindre støy både i og utenfor førerhytta, samt styrespaker og skjerm som er nøye tilpasset maskinføreren. Det er mange designendringer som er tatt meget godt i mot i det norske markedet. Første Hitachi beltegraver ZX490LCH-7 ble levert i august 2020 og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Les om hvorfor Dobloug Entreprenør AS valgte Hitachi ZX490LCH-7:
Her har jeg fått alt jeg vil ha!

Les om hvorfor Tor-Erling M. De Geus AS igjen valgte en Hitachi ZX490:
Hitachi ZX490-7 – ble fjerde graver over 50-tonn hos Tor-Erling M. De Geus.

Kundeerfaring:

På et fremtidig hyttefelt på i Lygnalia på Jaren i Gran kommune er Morten Pedersen godt plassert i sin Hitachi ZX490LCH-7 maskin. Det er mange minusgrader utenfor, men det ser ikke ut til å plage den erfarne maskinføreren. Det hele er tatt som rett ut fra et julekort og stemningen er idyllisk. Morten har jobbet hos Åsmund Pettersen & Sønn AS i drøyt 11 år.

«Det er første gang jeg kjører så stor maskin og det var jo veldig hyggelig at jeg fikk denne. Den er helt suveren – jeg er så glad i den! Men det er klart at jeg må legge opp litt annerledes siden jeg nå ikke har rotortilt, men det funker godt altså.»

Morten Pedersen, maskinfører

Kundeerfaring:

Det er to menn med lang erfaring i bransjen som møter oss når vi tar turen for å prate med maskineier og maskinfører Tor-Erling Melby De Geus og maskinfører Nils Sebu. De to møter oss i Kristiansand hvor de og stormaskinen Hitachi ZX490-7 i øyeblikket jobber for AF på E39 prosjektet.

«Når det gjelder denne, sammenlignet med vår forrige Hitachi ZX490-6, så er jo det første jeg la merke til helfjærende sete og spaker. Dessuten har den større dieseltank. Det holder nå til et helt 12-timers skift, og da har vi faktisk masse å gå på»

Tor-Erling Melby De Geus, maskineier og maskinfører

Kundeerfaring:

Dobloug Entreprenør AS på Hamar mottok nemlig sin nye Hitachi ZX490LCH-7 i strålende solskinn. Fra før har entreprenøren nettopp mottatt en ZX350-7. Dette ble deres maskin nummer to i den nye serie 7 serien fra Hitachi. Men denne siste 52-tonneren ble også den første graveren av sitt slag som leveres i Europa. Dermed kan entreprenøren på Hamar smykke seg med Europas første ZX490-7 maskin!

«Når jeg sammenligner serie 6 med denne, er at jeg føler den er mer kompakt. Det kan godt være fordi motorkassen er høyere – men følelsen er veldig god. Jeg kan jo ikke være annet enn fornøyd!»

Tor Erik Knutsen, maskinfører

Kundeerfaring:

Hedrum pukkverk ble etablert i 1962 og har dermed en lang historie i Larvik. I dag drives pukkverket av NCC og tar ut i hovedsak en lysegrå, grovkornet Larvikitt, samt vasket maskinsand. Hos bedriften har det, siden 2013, gått en Hitachi ZX470LCH-5 på området.

«Det var en bra maskin. Dessuten har servicen vært bra og alt sammen egentlig. Jeg har kjørt mye annet tidligere, blant annet mye hjullaster. Men de siste årene har det blitt graver – og det trives jeg med!»

Terje Mikalsen, maskinfører

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search