Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX490LCH-7
Hitachi ZX490LCH-7 og Dobloug Entreprenør as

Beltegraver ZX490LCH-7 – Forvent perfeksjon!

Gravedybde:  7 770 mm
Maskinvekt: 52 000 kg
Motoreffekt: 296kw / 397 hk
Rekkevidde: 11 990 mm
Skuffestørrelse: 3 000 liter

Unik teknologi fra Hitachi gjør denne anleggsmaskinen til en sikker vinner i bransjen. Maskinen med økt løftekapasitet og forsterket understell sikrer din driftsøkonomi og driftsikkerhet.

Beltegraveren er forsterket på alle områder, slik at du som eier vil være 100 % sikker på at maskinen yter optimalt til enhver tid. Påliteligheten til maskinen i kombinasjon med gode serviceavtaler fra Nasta gir deg som maskineier en unik trygghet i en utfordrende bransje. Den unike hydraulikken på gravemaskinen i kombinasjon med god førerkomfort sikrer maskinføreren også en behagelig arbeidsplass. Vinn-vinn!

Hitachi serie 7 gravemaskiner er en helt ny generasjon av Hitachi anleggsmaskiner. Her er fokuset driftssikkerhet og førerkomfort. Maskinene er utviklet etter krav og ønsker fra norske bruker og reaksjonene har vært meget positive. Med en rekke nye endringer både inne og utenpå er beltegraveren Hitachi ZX490LCH-7 en sikker vinner på enhver anleggsplass. Denne modellen har sammenlignet med tidligere serier nye motor med 15,7 liters motorvolum. Maskinen er stabil og kraftig. Den unike og velkjente Hitachi hydraulikken er selvfølgelig videreført i den nye serie 7. Men i tillegg får brukerene så mye, mye mer. Sammenlignet med tidligere serier har maskinførerne fått større benplass, mindre støy både i og utenfor førerhytta, samt styrespaker og skjerm som er nøye tilpasset maskinføreren. Det er mange designendringer som er tatt meget godt i mot i det norske markedet. Første Hitachi beltegraver ZX490LCH-7 ble levert i august 2020 og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Les om hvorfor Dobloug Entreprenør AS valgte Hitachi ZX490LCH-7:
Her har jeg fått alt jeg vil ha!

Les om hvorfor Tor-Erling M. De Geus AS igjen valgte en Hitachi ZX490:
Hitachi ZX490-7 – ble fjerde graver over 50-tonn hos Tor-Erling M. De Geus.

se video av den nye serie 7

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search