Hjem / Anleggsmaskiner / Spesialmaskiner / Elektriske anleggsmaskiner / ZERON ZE210 UTSLIPPSFRI ANLEGGSMASKIN
Zeron ZE210 i aksjon – en elektrisk anleggsmaskin fra Nasta

Zeron ZE210 – en utslippsfri anleggsmaskin på både kabel og batteri!

Energiløsning: Kombinasjon batteri og/eller kabel
Batteristørrelse: 300 kWh
Energitilførsel: Anbefalt 125A (minimum 63A)
Forventet driftstid med kun batteri: Opp til 6 timer
Gravedybde: 6 670 mm
Maskinvekt: 23 700 kg
Motoreffekt: 128,4 kw / 172 hk
Rekkevidde: 9 920 mm
Skuffestørrelse: 1 200 liter

Zeron ZE210 er en utslippsfri anleggsmaskin på både kabel og batteri og tar utgangspunkt i Hitachi ZX210 modellen. Beltegraveren kan kjøres 24/7 ved tilkobling til kabel på dedikert kurs, men gravemaskinen har også et batteri på 300kWh som gir bruker følgende driftsstid uten kabel:
Hardt arbeid (80% av maksimal kapasitet): 2,5-3 timer
Normalt arbeid (60% av maksimal kapasitet): 3,5-4 timer
Lett arbeid (40 % av maksimal kapasitet): 4,5-6 timer

Zeron ZE210LC er det siste nyvinningen blant utslippsfrie gravemaskiner fra Nasta, og den introduserer teknologien «Batteri+». Maskinen har en driftsvekt på ca 24 tonn.

«Batteri+» tar teknologien fra Zeron ZE160LC «PeakShaver+» og kombinerer den med teknologien fra den batteridrevne Zeron ZE85. Zeron ZE210LC «Batteri+» er den ideelle maskinen for urbane oppdrag hvor nullutslipp er kravet, mens kapasiteten og brukervennligheten er avgjørende. Motoren på 130 kW sammen med en batteripakke på 300kWh gir en driftstid på 3 til 4 timer i intensivt arbeid. Maskinen er like effektiv til vei og anleggsarbeid som til utgravning og lasting på bil. Med egnet kabeltilførsel (ekstrautstyr) vil maskinen kunne fortsette å jobbe i døgn etter døgn uten stopp – hverken for dieselpåfylling eller lading – som alle andre maskiner med «PeakShaver+». Maskinene kan tilpasses DC hurtiglading der hvor dette er tilgjengelig. Når det gjelder kabelløsningen har Nasta Spesialproduksjon også utviklet en container med kabeltrommel som forenkler hverdagen for maskinføreren. Denne løsningen kan du lese mer om her.

En utslippsfri anleggsmaskin betjenes og vedlikeholdes på tilnærmet lik måte som en vanlig anleggsmaskin. Man trenger derimot ikke å fylle på diesel. En av de største forskjellene på en vanlig anleggsmaskin kontra en utslippsfri er at den utslippsfrie versjonen lager mindre støy. Du kan lese mer om hvilke brukererfaringer vi har på maskinen og hvordan maskinfører Andreas hos Steen & Lund AS synes det har fungert her :Utslippsfrie anleggsmaskiner – det funker!

se video

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search