Hjem / Anleggsmaskiner / Gravemaskin / Beltegraver / Beltegraver ZX95US-7
Hitachi zx95us-7

Beltegraver ZX95US-7 – Større og sterkere

Maskinvekt: 9000 kg
Motoreffekt: 50,4 kW / 67,6 hk
Standard skuff: 400 liter
Rekkevidde: 6 920 mm
Gravedybde:  4 650 mm

Hitachi ZX85US-6, «kongen av 8-tonns beltegravere» i Norge gjennom en årrekke, fornyes og oppgraderes. Kresne norske kunder har fortalt Nasta og Hitachi hva de mener ville gjort favoritten deres enda et hakk eller to hvassere, og nå er resultatet klart. For virkelig å befeste bestselgerens posisjon vil modellen få et nytt og mer korrekt navn som tilkjennegir at maskinens operasjonelle vekt nå er mellom 9 og 10 tonn.

Nasta er stolt av å presentere

HITACHI ZX95US-7!

Nasta introduserer verdensnyheten ZX95US-7 på MEFA i Trondheim 16-18 juni. Norge er det landet i Europa der ZX85US-6 har høyest salgstall. Under Bauma i fjor visste Hitachi frem en prototype av maskinen. Nå er altså produktkoden endret til ZX95US-7. Modellen har gjennomgått store forandringer innvendig og utvendig.

«Siden introduksjonen av ZX85US-1 modellen i 2004, har Hitachi valgt å beholde modellkoden i alle påfølgende serier. I år er året hvor vi med glede kan introdusere modellen ZX95US-7 i dette segmentet», smiler Key Account Manager Nils Arve Norendal hos Nasta. «Maskinen er noe større, med en større motor og motvekt som standard. Siden modellkoden på graverne gjenspeiler tonnasjen på maskinen, ble det helt naturlig å kalle denne for ZX95US-7 ved nylansering».

Hitachi ZX95US-7 har et nytt design og er enda mer produktiv enn sin forgjenger. Antall hestekrefter i motoren øker fra 56 til 67,6. Med raskere syklustider og økt produksjonskapasitet vil kundene merke forskjellen godt i maskinregnskapet. «Det er et design som er gjennomført ned til minste detalj. Gravekreftene har også økt, og det vil merkes godt at dette er en sterkere maskin. Men fremfor alt er dette en maskin som er mer tilpasset førernes krav og forventninger til en topp moderne anleggsmaskin», presiserer Norendal.

Førerhytta er også forvandlet. Fremfor alt er den romsligere. En ny høyoppløselig monitor, samt et nytt bryterpanel gjør arbeidshverdagen enklere. Bryterpanelet er, som på de andre allerede lanserte serie-7 modellene fra Hitachi, nøye designet for å gjøre de mest brukte funksjonene lett tilgjengelig og ergonomisk tilpasset basert på maskinførerens ønsker og behov. Spaker og konsoller er synkronisert med setet, som gjør føreren mindre sliten etter en lang arbeidsdag. Fabrikkmontert flyt på skjær har vært etterspurt hos en del kunder, og kommer nå som standard.

I tillegg har Hitachi ZX95US-7 maskinen et nytt kamerasystem som gir et 270 graders fugleperspektiv til området rundt maskinen. Aerial Angle kamerasystem gir et enestående utsyn og maskinførere kan nå velge mellom seks ulike alternativer for sikt rundt maskinen. LED arbeidslys og vindusviskere som dekker et stort område er også faktorer som sørger for at sjåføren kan jobbe sikkert og trygt, også under krevende forhold. «Sikkerheten er med dette forbedret fra den tidligere serien. Dessuten kan maskinføreren fortsatt være trygg på at han har et arbeidsverktøy som leverer optimalt, hver gang», bekrefter maskinselgeren.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search