hitachi-zx530lch-6 ranzefoss-bondkall

«Oppfølgingen fra leverandør
har vært strålende!»

hitachi-zx530lch-6 ranzefoss-bondkall

Steinproduksjon med pålitelig graver!

Franzefoss, avdeling Bondkall, er et pukkverk sentralt plassert på Gjelleråsen rett utenfor Oslo. Firmaet produserer pukk og grus basert på uttak av bergarten syenitt. Anlegget mottar også asfaltflak og betong fra entreprenører for knusing og gjenbruk.

I mai i år kom enda en Hitachi inn i Franzefoss familien, en ZX530LCH-6. Valget falt på en Hitachi ZX530LCH-6 fordi den er spesielt tilpasset krevende arbeidsoppgaver som lasting av sprengstein. Beltegraveren blir brukt til mating av det store mobile knuseanlegget som står på stedet.

Fredrik Brubakk, avdelingsleder hos Franzefoss er fornøyd med hvordan maskinen har prestert hittil:

«Nå har denne maskinen gått cirka 700 timer, og det har ikke vært noe feil med den», sier Fredrik. En annen grunn til at valget falt på Nasta og Hitachi var nærheten til serviceapparatet til Nasta: «Oppfølgingen fra leverandør har vært strålende!» avslutter Brubakken med et smil.

«Denne stormaskinen fra Hitachi har en ekstra grov undervogn hvor vanger, kjeder, ruller og ramme er kraftig dimensjonert sammenlignet med en tradisjonell 50 tonner. Dette i kombinasjon med stor bakkeklaring gjør den ekstra godt egnet til å klatre og laste i røysa.» tillegger storkundeansvarlig Vegard Gultvedt hos Nasta.

«Hitachi ZX530LCH-6 velges ofte til krevende oppgaver som dette, eller i store veiprosjekter og pukkverk. Maskinen på 57 tonn er utstyrt med direkte montert steinskuff på 3 200 liter her hos Franzefoss», avslutter Gultvedt.

 Vil du vite mer om Hitachi ZX530-LCH-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search