Serie 6 – PÅLITELIGE OG DRIFTSSIKRE HJULLASTERE

Det er ingen tvil om at Hitachi hjullastere har fått et rykte på seg for å være svært pålitelige og driftssikre. Flere og flere velger oransje lastere. Først ble modellene ZW220-6 og ZW310-6 av serie 6 hjullastere lansert i det norske markedet våren 2016. I tillegg kom kompaktlasterne ZW65-6, ZW75-6 og ZW95-6 høsten 2016. Den populære modellen ZW180-6 ble introdusert ved nyttårsskifte 2016/17. Våren 2017 kom også de store hjullasterne ZW370-6 og ZW550-6 ut på det norske markedet. Hjullasterne ble godt mottatt blant publikum – og hjullasterlanseringen har vært en stor suksess så langt.

De nye hjullasterne er mykere i gira og det er en kjempeforskjell å kjøre”, teknisk sjef for hjullastere hos Nasta er ikke i tvil om hvorfor de nye serie 6 hjullastere slo godt an i Norge, Hovedforskjellen er selvfølgelig at dieselpartikkelfilteret er byttet ut med AdBlue. For omtrent hver tredje tank med diesel skal det nå også fylles AdBlue. AdBlue måleren sitter i displayet.

På grunn av motortypen har også de nye hjullasterne lavere dieselforbruk. Dessuten er motoren mer kompatibel med girkassen. De nye hjullasterne har brenning hver 50nde time – ikke hver 8nde som er sært vanlig hos andre produsenter. “Det tennes en lampe, men maskinfører vil ikke merke noe forskjell ellers” presiserer Olsen. Nytt er også at hjullasterne får Lockup fra ZW250-6 til ZW550-6 (noe som tidligere kun var på modellene 370 og 550). Dette gjør maskinene hurtigere i transportmodus.

Nytt fra Hitachi er også at fartsbegrensninger på hjullasterne nå kan settes av både kunde og leverandør. Originalt spakstyringssystem er nå elektrisk fra ZW220-6 og opp. Støynivået i hytta er også betraktelig redusert. Det er bedre sikt for føreren og eksospotten og luftinntaket er endret for å forbedre hverdagen til maskinføreren. Design, har vært stikkord i utviklingsavdelingen hos Hitachi for å optimal førerkomfort og sikkerhet i og rundt maskinene

“Det er rett og slett mange små forbedringer som resulterer i en unik laster designmessig. Førermiljøet på serie 6 maskinene vil overstiger de fleste av våre konkurrenter “ legger Kjell Sørensen produktansvarlig for hjullastere hos Nasta til.

Les mer om våre hjullastere her  »

Ønsker du å kjøpe en ny hjullaster eller trenger råd om hvilken hjullaster som passer ditt behov best? Ta kontakt med en av våre maskinselgere, eller vår produktansvarlig for hjullastere Kjell Sørensen (telefon 91332453 eller epost kjell.sorensen@nasta.no).

Hitachi fleet is ideal for recycling company Lindum

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search