Hitachi ZX250LC-6 hos PS Anlegg AS

Billig på diesel – veldig billig!
Det er veldig bra!

Hitachi ZX250LC-6 hos PS Anlegg AS

Jeg hadde lyst til å prøve Hitachi igjen!

I Grimstad, nærmere bestemt i Skjeviga, har maskinfører Rikard Lien Studsrød lastet ut tomter i noen uker. Nå er han klar for ny jobb. Mens han venter på transporten til nytt prosjekt har han tid til en liten maskinprat. Ryktene forteller at han nemlig fikk velge maskin selv denne gang. «Jeg har kjørt et annet merke de siste årene. Men nå ville jeg prøve noe nytt» smiler maskinføreren fra PS Anlegg.

Han er en av de totalt 70 ansatte som jobber for PS Anlegg AS. Firmaet ble opprettet i 1999 og har siden det hatt en stor utvikling og vekst på Sørlandet. I dag har selskapet en stor moderne maskinpark og har nylig flyttet inn i nye flotte lokaler langs E18 på Vik i Grimstad. Rikard trives godt i firmaet og har jobbet der i snart 7 år. Rett før jul fikk han sin nye Hitachi ZX250LC-6 og maskinen har rundet 300 timer når vi besøker maskinføreren i Skjeviga.

Han har ikke hatt Hitachi tidligere i sin tid hos PS Anlegg, men har erfaring med 8-tonnere fra Hitachi fra en tidligere arbeidsgiver: «Jeg har kjørt 8-tonnere tidligere, og de synes jeg var gode. Så jeg hadde rett og slett lyst til å prøve dem igjen» smiler Rikard.

Og etter et par måneder i drift lurer vi selvfølgelig på hva han tenker om sin nye maskin: 
«Det er gode maskiner. De er myke og fine å grave med og jeg sitter godt. De er dessuten veldig fine å planere med». 

Han setter pris på at hans ønsker som maskinfører i PS Anlegg AS blir hensyntatt. «Denne er det kun meg som kjører, vi har hver vår maskin og er ansvarlige for dem. Det er enklere å holde maskinen rene og pene når man har hele ansvaret» bekrefter maskinføreren. Det er ingen tvil om at han er opptatt av firmaets beste. Til og med dieselforbruket følger han godt med på:

«Hitachien har vært billig på diesel – veldig billig i forhold til noe annet. Denne ligger jo på en 13-14 liter i steinrøysa – og den maskinen jeg hadde tidligere brukte mye mer. Så har jeg også kjøpt en 30-tonner før det igjen av et annet merke og den brukte jo i alle fall det dobbelte – så det er veldig bra på dem!»

Vil du vite mer om Hitachi ZX250LC-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en beltegraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search