Anleggsgartner Larmerud AS Hitachi ZX55U-6

«Det fungerer støtt og det
er aldri noe tull!»

Anleggsgartner Larmerud AS Hitachi ZX55U-6
Anleggsgartner Larmerud AS Hitachi ZX55U-6

Driftssikkert, allsidig og aldri noe tull!

I august i fjor startet Jon Anders Larmerud nytt firma; Anleggsgartner Larmerud AS. Og gikk da til innkjøp av en Hitachi ZX55U-6. Han har kjørt maskin siden 2001. Tidligere har han blant annet jobbet som avdelingsleder i 3 år som avdelingsleder i Braathen Landskapsentreprenør, Park & Hage seksjonen. «Der var det veldig bra, men jeg har jo alltid hatt lyst til å starte for meg selv» smiler Jon Anders.

Anleggsgartneren som holder til i Ås kommune i Follo, har allerede en geografisk kundegruppe som strekker seg fra Oslo og ned til Moss. Og han har ikke angret på at han startet eget firma.

«Oppdragsmengden har vært veldig god. Det går mye i dreneringsarbeid, bakkeplanering, belegningsstein og masseforflytning. Maskinen brukes jo mer eller mindre i alle operasjoner, fra utgraving av gårdsplasser, til hjelp ved legging av belegningsstein. Anleggsgartner yrket er jo veldig variert og det liker jeg godt».

Til arbeidet gikk han altså for en Hitachi ZX55U-6 minigraver. Minigraveren har en egenvekt i underkant av 5,5 tonn og har vært en svært populær modell i Norge.

«Den fungerer veldig bra. Jeg synes den passer godt til oppdragene jeg skal holde på med størrelsesmessig. Kontra en 8-tonner blir jo denne billigere og gjør jo så og si samme jobben – så dette fungerer veldig bra her hos meg»smiler maskineieren.

Men hvorfor ble det nettopp en Hitachi? 

«Jeg har kjørt Hitachi før. Det fungerer jo støtt og det er aldri noe tull! Maskinene er veldig driftssikre og ikke minst er de veldig gode på hydraulikken. Det er gode maskiner, det er det. Dessuten er førerkomforten god» påpeker maskineieren som også kjører maskinen selv. Siden han fikk levert maskinen har han også fått et godt inntrykk av maskinmodellen;

«Hitachi ZX55U-6 minigraver har en god rekkevidde. Det er en sterk og stabil minigraver».

Som en ekstra trygghet har anleggsgartneren også tegnet serviceavtale på maskinen. «Jeg har veldig gode opplevelser med Nasta, spesielt servicemessig. Serviceavtale er jo en trygghet – da skal det jo bare funke – og det tror jeg det kommer til å gjøre – så det virker veldig bra!» avslutter maskineieren før han fortsetter arbeidet i Ås i sin nye maskin.

Vil du vite mer om Hitachi ZX55U-6?
Ønsker du å prøvekjøre eller få et godt tilbud på en minigraver?
Følg oss i sosiale medier

se video

Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search