Maskinfører Vidar Moe hos Winsnes Maskin & Transport AS

«Det er en god maskin, veldig presis og fin.
Så er det veldig positivt at man har mulighet
til å ha skjær da»

Vidar Moe, maskinfører

Hitachi ZX225USLC-7
Vidar Moe med sin Hitachi ZX225USLC-7
Vidar Moe og maskinselger Kim Jørgen Moe
Maskinselger Kim Jørgen Moe og Hitachi ZX225USLC-7
Miljøbilde Hitachi ZX225USLC-7

«Den kan brukes til alt mulig, det passer meg veldig bra!»

Første Hitachi til Winsnes Maskin & Transport AS.

Vi befinner oss på Skaun Motorsenter, i Buvika utenfor Trondheim, hvor Winsnes Maskin & Transport er representert ved maskinfører, Vidar Moe. Her har han – og deres nye Hitachi ZX225USLC-7 – hatt adresse de siste par uker. Området begynner sakte, men sikkert å ta formen av en crossbane (og på lengre sikt gokart-bane). Noe som garantert vil komme både barn, unge og voksne til gode.

Atle Winsnes startet i 1970 som enkeltmannsforetak. Allerede i 1976 sysselsatte firmaet 3-4 mann. I 1989 ble Winsnes Maskin & Transport et aksjeselskap. Bedriften har vært lokalisert på Singsås siden oppstart, men våren 2014 flyttet de inn i nytt bygg på Støren, hvor de fortsatt befinner seg. Firmaet eies i dag av Atles sønner, Arne, Per Ivar og Åge. De opererer innen flere segmenter, deriblant anleggsentreprenør, transport, grus- og pukkproduksjon, kabelarbeid og fiberblåsing.

Beltegraveren ble levert hos entreprenøren i august. Og dette var meget gledelig første gang Winsnes Maskin & Transport handlet ny Hitachi. Ut ifra tilbakemeldingene fra maskinføreren kan det virke som om produktet har innfridd forventningene.

Maskinfører Vidar Moe har jobbet i bedriften siden 2006 og trives svært godt. Med så lang fartstid i kombinasjon med genuin interesse for anleggsfaget avslører at dette er en mann som vet hva snakker om. Og han vet hva han forventer av redskapen.

«Det er en god maskin, veldig presis og fin. Så er det veldig positivt at man har mulighet til å ha skjær da. Siden det er en korthekk så er den bra stabil og dessuten krever den jo veldig lite plass, forteller Vidar om deres nye Hitachi ZX225USLC-7 graver».

– Den kan brukes til alt mulig, det passer meg veldig bra. Ved valg av maskin ble jeg spurt om Hitachi var noe jeg kunne trives med, og det stilte jeg meg positiv til, forklarer han. Winsnes Maskin & Transport har flere andre merker fra før av, som Vidar har bred erfaring med. På spørsmål om han kunne tenke seg å endre noe på deres nye Hitachi kommer svaret resolutt: «ingenting».

– Det som er positivt er knappene på armlenet og generelt lettvint betjening. Det er enkelt å ordne det meste, stolen er god å sitte og det er godt med plass i hytta. Foreløpig har jeg 250 timer bak spakene og den fungerer som jeg hadde håpet.

Da den nye Hitachi ZX225USLC-7 beltegraver ble lansert, fikk den helt ny og ergonomisk utforming av konsoller og brytere, samt praktisk tilgang til kontrollpanel. Maskinfører kan navigere raskt i menyen gjennom 8 “LCD-skjerm med en multifunksjonell bryter. Antirefleks høyoppløselig skjerm gjør det også enklere å se innholdet. Kombinasjonen av god og oversiktlig meny, som samtidig er lett å navigere i, har vært etterlengtet – noe Vidar også bekrefter.

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search