Lars Afseth hos Sylliåsen & Afseth drift AS

«Dette er en bra størrelse!
Det er skjedd mye inni hytta på
den nye serien.»

Lars Afseth, deleier og maskinfører
Sylliåsen & Afseth Drift AS

Sylliåsen & Afseth drift AS
Hitachi ZX300LC-7 hos Sylliåsen & Afseth drift AS
miljøbilde fra Sylliåsen & Afseth drift AS
Hitachi ZX300LC-7
Hitachi ZX300LC-7

Det satses videre hos Sylliåsen & Afseth Drift AS!

Nå har firmaet fått seg ny ZX300LC-7.

Vi tar turen tilbake til Lars Afseth hos Sylliåsen & Afseth drift AS. Da vi besøkte Lars for tre år tilbake, hadde firma tre Hitachi-beltegravere. I dag har firmaet nettopp investert i en fjerde graver, en ny ZX300LC-7. Dessuten har antall ansatte økt fra 3 til 4, omsetningen er tredoblet og nå har de planer om ytterligere utvidelse!

«Vi er på jakt etter den rette personen ja. Selv har jeg kjørt maskin i 9 år nå og jeg begynte da jeg var 16 år. Det er gøy med maskiner, men skal vi utvide ytterligere trenger vi flere flinke folk» smiler deleieren. Sammen med Martin Sylliåsen eier han 50 % av firmaet som ble stiftet tilbake i 2016.

Siden bedriften nå har både en serie 6 og en serie 7 i 30-tonns klassen, ble vi i Nasta veldig nysgjerrig på hva entreprenøren og maskinføreren tenker om den nye serien. «Jeg hadde aldri prøvd serie 7´n før jeg kjøpte den. Men vi vet jo at det ville funke og så hadde jo blant annet Dobloug kjøpt to nye maskiner og det har jo fungert bra. Så vi har ennå ikke hørt noe negativt om dem».

«Inntrykket mitt er nok at det er inne i hytta det er skjedd mest. Dessuten er jeg spent på dieselforbruket på den. Jeg synes jo serie 6 maskinen har brukt veldig lite diesel og vært veldig rimelig i drift – så hvis dette er ytterligere forbedret på den nye serien så er jo det supert. Dessuten var det en fornuftig pris på den synes jeg» smiler entreprenøren.

Det var heller ingen tvil om at firmaet skulle ha en ny beltegraver i samme størrelse: «Jeg synes dette er en bra størrelse for vårt bruk. Vi driver mye med vann og kloakk, samt sanering. Det er egentlig det vi har drevet mest med de siste årene og den passer godt til det».

Den eldre serie 6 maskinen nærmer seg 5000 timer på telleren og det er en grunn til at bedriften har valgt å beholde den en stund til: «Vi satser på å la den bli i firmaet iallfall til den bikker 5 år. Det motiverer oss jo for videre utvidelser. Har man maskiner, så bli litt tvunget til å få tak i arbeid. Nå må man alltid prøve å være på ballen til enhver tid».

Det er altså ikke første gang entreprenøren velger oransje og med unntak av en traktor, så er alle maskinene fortsatt fra Nasta. På spørsmålet om hvorfor det er blitt Hitachi maskiner i parken – er entreprenøren klar: «Det er jo en kombinasjon av pris og service. Det har jo vært et selgerskift også, men det har ordnet seg veldig bra synes jeg. Vi ble iallfall enig, eller neste enige da» ler Afseth og nikker bort mot maskinselger Morten Haraldsen hos Nasta, som også har tatt turen for å levere siste forsendelsen av utstyret til maskinen.

«Det er alltid hyggelig med maskinoverleveringer» smiler Haraldsen. «Det er en fin utstyrspakke på denne med lysbøyle bak, stor lyspakke og markeringslys på siden – det er jo blitt knalltøft!» Som maskinselger for Nasta har Haraldsen ansvar for Hedmark fylket og har kontorfasiliteter i Engomsvingen på Hamar.

Så da lastes det av utstyr, slik at Afseth får grave videre i sin nye 30-tonner. Tid er jo som sagt penger – så vi takker for besøket og gleder oss til å fortsette å følge den videre veksten!

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search