Maskinfører Deimilis Korenkovas

«Eg e storfornøygd eg.
Største forskjellen er jo hytta.»

Deimilis Korenkovas, maskinfører
Vats Anlegg AS

vats anelgg as
ZX135US-7
velutstyrt zx135US-7
EC Oil
Maskinselger Bjarne Bøe og maskinfører Deimilis Korenkovas
hitachi-zx135us-7-hos-vats-anlegg-as
miljøfoto vats anlegg as

Velutstyrt ZX135US-7 hos Vats Anlegg AS

Storfornøyd og takknemlig maskinfører med ny beltegraver!

Vi har tatt turen til Førre i Tysvær kommune sammen med maskinselger i Rogaland, Bjarne Bøe. Vi har nemlig fått høre at maskinfører Deimilis Korenkovas har fått seg ny maskin, en ZX135US-7.

Korenkovas begynte som lærling i firmaet Vats Anlegg AS. Nå har han jobbet i firmaet i rett over 2 år og tok fagbrevet rett før ferien. «Det er jo klart det er kjekt å få ny maskin så tidlig ja» smiler maskinføreren. «Jeg er storfornøyd jeg, for jeg har jo fått alt jeg ville ha».

ZX135US-7 maskinen

For det er en velutstyrt maskin som ungutten kjører, og han føler seg verdsett og hørt i prosessen med ny maskin fra sin arbeidsgiver. «For eksempel ønsket jeg meg mye lys og det fikk jeg jo. Det var jo kjekt. Men det viktigste av alt er jo at det er EC Oil på den. Oil Quicken er jo veldig kjekt. Det er jo veldig enkelt å skifte mellom ulike skuffer feks – det skjer jo på 1-2-3. Videre så er det jo klype på rotoren og det er kjempegreier. Den bruker jeg veldig ofte, så den er jeg veldig glad i».

Firmaet Vats Anlegg AS holder til i Øvre Vats og har en stor og imponerende maskinpark. Den nye ZX135US-7 maskinen er langt i fra den første Hitachi maskinen i selskapet. «Jeg trives veldig godt her» smiler Deililis. «Vi er jo rundt 20 ansatte og har jo en veldig bra maskinpark også, så det er jo ikke bare min som er ny for å si det slik» ler maskinføreren. «og en ny maskinpark er jo stas for både oss maskinførere, men også for omdømme til firmaet» legger han til.

Så det er ingen tvil om at denne karen føler seg verdsatt i firmaet. Dessuten er han helt klar på at valget av maskin også falt i svært god jord. Det er nemlig ikke første gang han kjører denne type maskin heller.

«Jeg kjørte jo samme størrelse tidligere. Det var også en Hitachi, bare i serie 5. Jeg synes faktisk den gamle serie 5 maskinen også var veldig bra og jeg stortrivdes i den og. Men jeg merker så klart at det har skjedd noe med størrelsen i hytta blant annet. Det er klart bedre plass i denne» smiler han.

En perfekt maskin

«De sier jo at hytta er den samme som på en ZX225 og det merkes godt. Dessuten er den jo veldig lydtett og komfortmessig er det jo helt nytt. På komfort har det jo også blitt bedre. Så liker jeg jo hydraulikken på Hitachiene veldig godt. Jeg er jo blitt godt vant med den gode hydraulikken, så jeg er glad for at det ble Hitachi ja. Vanskelig å si hva jeg liker best egentlig – med jeg er som sagt storfornøyd med det meste jeg».

På området vi besøker er Vats Anlegg AS i gang med å etablere en tuftepark. Dette er en type jobb den lærevillige maskinføreren trives på: «Det er jo gøy å være med på veldig mye forskjellig – jeg vil jo lære og være med på mest mulig. Og her er det jo litt av hvert – som muring, planering, lasting og støpning. Det er kjekt.

Dessuten er jo dette da en perfekt maskin. Siden jeg hadde en tilsvarende i serie 5 så er jeg jo godt vant til størrelsen. Jeg liker denne størrelsen. Det gir variasjon i arbeidet og den kan jo gå på alt mulig. Var jo derfor jeg ville kjøre denne. Dessuten er det så svært kjekt med korthekker» avslutter han – før han legger til på ny: «Så jeg er storfornøyd jeg..»

Her finner du vårt maskinutvalg
Ønsker du et godt tilbud?
Følg oss i sosiale medier
Kundehistorier
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search