Hjem / Anleggsmaskiner / Spesialmaskiner / Elektriske anleggsmaskiner / ZERON ZE135 elektrisk gravemaskin på batteri
ZERON135

Zeron ZE135 – en elektrisk gravemaskin på batteri!

Maskinvekt: 15 700 kg
Motoreffekt: 74 kW / 100 hk
Energiløsning: Kombinasjon batteri og/eller kabel
Energitilførsel: Anbefalt 63A (minimum 32A
Batteristørrelse: 200 kWh
Driftstid: Opp til 6 timer
Skuffestørrelse: 700 liter
Rekkevidde: 8 380 mm
Gravedybde: 5 490 mm

Zeron ZE135 er en utslippsfri anleggsmaskin på både kabel og batteri og tar utgangspunkt i Hitachi ZX135US modellen. Beltegraveren kan kjøres 24/7 ved tilkobling til kabel på dedikert kurs, men gravemaskinen har også et batteri på 200kWh som gir bruker følgende driftstid uten kabel:
Hardt arbeid (80% av maksimal kapasitet): 2,5-3 timer
Normalt arbeid (60% av maksimal kapasitet): 3,5-4 timer
Lett arbeid (40 % av maksimal kapasitet): 4,5-6 timer

Zeron ZE135 er det siste nyvinningen blant utslippsfrie gravemaskiner fra Nasta, og den introduserer teknologien «Batteri+». Maskinen har en driftsvekt på ca 16 tonn.

«Batteri+» tar teknologien fra Zeron ZE160LC «PeakShaver+» og kombinerer den med teknologien fra den batteridrevne Zeron ZE85. Zeron ZE135 «Batteri+» er den ideelle maskinen for urbane oppdrag hvor nullutslipp er kravet, mens kompakte ytre mål, kapasiteten og brukervennligheten er avgjørende. Motoren på 74 kW sammen med en batteripakke på 200kWh gir en driftstid på 3 til 4 timer i intensivt arbeid. Kombinasjonen stor batterikapasitet og kompakt design gjør Zeron ZE135 til en banebrytende nullutslippsgravemaskin. Den er er like effektiv til mindre anlegg, vann og avløpsjobber i bebygde strøk, tomter, landskapsjobber og mye annet. Med egnet kabeltilførsel (ekstrautstyr) vil maskinen kunne fortsette å jobbe i døgn etter døgn uten stopp – hverken for dieselpåfylling eller lading – som alle andre maskiner med «PeakShaver+». Maskinene kan tilpasses DC hurtiglading der hvor dette er tilgjengelig. Når det gjelder kabelløsningen har Nasta Spesialproduksjon også utviklet en container med kabeltrommel som forenkler hverdagen for maskinføreren. Denne løsningen kan du lese mer om her.

En utslippsfri anleggsmaskin betjenes og vedlikeholdes på tilnærmet lik måte som en vanlig anleggsmaskin. Man trenger derimot ikke å fylle på diesel. En av de største forskjellene på en vanlig anleggsmaskin kontra en utslippsfri er at den utslippsfrie versjonen lager mindre støy. Du kan lese mer om hvilke brukererfaringer vi har på maskinen og hvordan maskinfører Andreas hos Steen & Lund AS synes det har fungert her: Utslippsfrie anleggsmaskiner – det funker!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search